![]() |
och ta tabaka:) kiedyś sie eksperymentowało :)
|
Cytat:
przetestowane, dziala :D |
stare czasy... najpierw się tabakę 'wzierało' ;) niezłe uczucie... rzeczywiście, w gardle zostawał posmak... :) potem przerzuciłem się na fajkę - piękny zapach dobrego tytoniu :) ale wkurzał mnie fakt, że mi się zbytnio palić nie chciała - trzeba było uczyć się nabijać ją porządnie, ale nie miałem cierpliwości... potem cygara, ale za drogie to i waliło potem trochę :)
Także teraz jestem wolny od nikotyny bo jakoś w żadnej formie mi nie podpasowała :D |
Nie lubie jej kiedy jest sie w normalnym stanie a się zapchany nos mało daje/
Ale efekty są genialne kiedy jesteś po kilku piwach. Choć i to podlega dyskusji bo ścina tak mocno że kładziesz się na podłogę a po chwili czujesz lekkie zamulenie w głowie i cały czar alkoholu jakby jest słabszy. ale tabaka to niezła zabawa w szkole :) |
to ta do nosa oczywiście.
Próbowałem i nie przypadło mi do gustu. Mocne to dla nosa, po zapodaniu trzeba smarknąć bo się bagno w nosie robi, a jak spływa gardłem to wogóle jest masakra. |
pierwszy raz sprobowalem w podstawowce jeszcze ;)
pozniej w liceum z kumplami zesmy pudelko za pudelkiem oprozniali he he teraz tez mam w szufladzie jakas :) |
Nie lubie tabaki bo zawsze po niej jestem cały osmarkany i zapluty. :blee:
|
Cytat:
|
...LOL... Jak sie komuś kreci w nosie to zawsze mozna chusteczki uzyc ...
|
imho fajna zecz od czaseu do czasu :) dla picu wlasciwie :)
|
W kopalniach (nie wiem czy nadal) górnicy dostawali za darmo tabakę na przeczyszczenie dróg oddechowych. Na Śląsku bardzo popularna używka, chociaż uzależniająca.
|
Cytat:
Może za duże dawki... :D he he |
jak to mówia: dobra tabaka nie jest zła :D
|
Pamiętam, w liceum, swego czasu u mnie w klasie byłą moda na to to :) na lekcji się zaciągali heheh śmiac mi się chce jak sobie to przypomne heheh
różne mieszanki robili (niezawsze tylko tabaki :D -czasami do pudełka dosypał ktoś p.i.e.p.r.z.u. i częstował innych ^_^ ) Później gdy już moda przechodziła i im się już nudziło to wychodzili np. na klatke schodową w szkole, napychali rurke po długopisie, dmuchali i dawaj :) na całym korytarzu było czuć ten zapach :) :spoko: ===== EDIT ===== Nie no już bez przesady z tą cenzurą - żeby P.I.E.P.R.Z cenzurować ^_^ |
Mam pudelko w domu i jak mnie najdzie czasem to sie zaciagne... Zarazil mnie kumpel... Kiedys rzucal palenie i probowal zastapic tabaka - bylem na grillu i wyjmuje papierosa i pytam go czy nei pali, a on mi na to ze "Lubi miete!". Nie zalapalem o co chodzi, a on wyjal male pudeleczko i przez fifke sie zaciagnal. Sprobowalem. Przez 3 miesiace mialem manie, a potem mi przeszlo. Teraz glownie na katar, w towarzystwie lub jak zachce mi sie odrobine "pokichac" ;-)!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:43. |