![]() |
Będzie gorzej.
|
Hehe ja najgorszego kaca mialem po ruskim szampanie. Z kumplami wypilismy po 2 litry na lebka samego szampana. NIE POLECAM !! Kur** meczylem sie cala noc i na drugi dzien leb mi chcialo urwac !! Wlasnie od tej pory zaczalem miec kaca.
Zawsze jak wstaje [po poludniu] jem sobie goracy rosolek [hehe juz wiecie skad moje pseudo] i po ok. 3 godzinach samo przechodzi. Ale najgorzej jest jak żołądek odmowi posluszenstwa, jak zaleje sie w trupa. Wtedy caly dzien leze w lozku i czekam az "Szanowny Pan" zacznie pracowac ;) |
Hehe ja nigdy nie mialem kaca... no i w moim wieku nie powinienem miec ;p ale u kuzynki na 18-tce to troszke sie wypilo to mnie wogule energia rozpierala ze rzucalem sobie kamieniami w cos do czego za nic bym nie dorzucil (ale ja to chcialem trafic) albo kopalem sciane z rozbiegu, ogulnie bylo super ;p
|
Cytat:
A jak pomysle o alkoholu to odruch wymiotny |
Cytat:
|
Na kaca najlepsza i najtanczasz jest VIT B Complex
|
Cytat:
ps zapomnialem dodac na kaca najlepsza jest kackupka z rana - jak pojdzie to potem juz jest ok :D - to podstawowa prawda za moich czasow w akademiku |
A ja lubie kaca ;), moze to dlatego że nigdy nie miałem takich objawów jak szanowni przedmówcy. Następnego dnia po porządnej popijawie, "wyciszam" się wewnętrznie, robię się bardzo spokojny i czuje się "oczyszczony" ( nie mam na myśli zawartości żołądka) - coś jakby po medytacji czy cuś ;) .
Zresztą kac to jak pisał już @peja jest czymś naturalnym a natury się nie poprawia. Pozdro |
... he he na kaca najlepsze jest powietrze z pompki od materaca... :) by AMM
a poważnie, to glukoza... |
alkazercer :) tez dobry na kaca lub aspiryn C
a najlepszy melansz po alkocholowy 3 jajka ze skorupka :) z 2 soczyste cytryny ze skorka plus z dwa banany miksujemy(jak kto lubi moze dolac do tego klina :)) :haha: :haha: |
a teraz cos z humorem :) wedlug kabaretu ANI MRU MRU (jak sie myle prosze wybaczyc:) w jednym ze skeczy jest wypowiedz "......najlepsze na kaca jest powietrze z materaca.....:) a tak na marginiesie :) moze jakas maslanka ?? albo cos mlecznego ?? podobno dobrze jest tak sobie na "wczorajszego" wypic :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Podobno chodzi o to, ze alkohol sie nautralizuje przez scinanie bialka zawartego w maslance, kefirze etc. |
Cytat:
Cytat:
|
najlepsze na kaca powietrze z materaca :P :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |