![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Ja niestety mam ten bol, ze obad musze jesc o normalnej obiadowej porze, zeby sie rdzice nie kapneli ze za duzo wypilem ... niestety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
NO wreszcie temacik z mojej dziedziny
Najlepszy środek na kaca to nie pić dzień wcześniej ![]() a jeśli pijesz to nie palić za dużo i koniecznie jeść podczas ! wskazane nie pić piwa z samego rana, zjeść coś na siłę z gorącą herbatką z cytryną, witamina C, magnez, alkaprim itp., spacer, dużo płynów (ja preferuję herbatę, magnez, multiwitaminę) wyspać się, gorąca kąpiel i można rozpoczynać pić od nowa najlepiej spirytusik najwydestylywaciuchniejszy De facto nie ma złotego środka dla każdego, każdy reaguje inaczej na alkohol i też to zależy od dnia około południa zalecam klina lub po południu zimne piwko do 2 szt. max. U mnie po 3 dniówce (lub 4,5) powyższe środki przestają działać i wtedy marzę o szpitalu i transfuzji krwi połączonej z podaniem glukozy Reasumując nie pijcie za dużo bo to naprawdę szkodzi ![]() pozdrawiam Alkoholik |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
ja np nie mam kaca... jeszcze nigdy w sumie nie mialem takiej dolegliwosci... a pije duzo chociaz nie mam sie czym chwalic bo to zaden powod do domy... nawet po 15 wypitych piwach nastepnego dnia czuje sie tak samo jak bym wypil np 3... z vodka jest troche inaczej... ale ja mam tak ze musze sie dobrze wyspac... a jedynym u mnie minusem po piciu jest oslabienie... ale ogolnie mam bardzo slaby organizm i kondycje... wiec kwestia przyzwyczajenia... ![]() hehe taki topic juz kiedys byl... ale spoko ![]() pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
u mnie kac wygląda zawsze tak samo...
leże i zwracam do miski którą trzymam pod łóżkiem ![]() niestety jak przecholuje (mieszanki) mam typowe objawy strucia organizmu, dlatego wasze wskazówki będą mi pomocne...no to do sylwestra ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 19.12.2004 o godz. 11:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() A jak pomysle o alkoholu to odruch wymiotny
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
a ja mam 100% sposob ale go nie zdradze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
ogle.
Cytat:
___ Ja już wiele osób ratowałem... mnie z trzy razy też ratowali ![]() Wg. mnie najlepsza metoda to kontakt z ludzi, bagietka, kubuś... i dużo oddawać moczu ..... duużoo kubusia i kontaktu z ludzimi... nawet po ostrej jeździe ... przechodzi po 2 godzinach ![]() ___ Niewiem czy coś jeszcze napisze po sylwku ^^ ![]() Ostatnio zmieniany przez bakupl : 19.12.2004 o godz. 16:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja tam lubie kaca poprostu czujesz że piłes taka kosekwencja.
Dla mnie to natura a jej sięnie poprawia. To tak jakby sie napisało głupiego posta na forum i nie otrzymało sięgłupiego odzewu (lub ochrzanu) ![]()
![]() |
#12 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Bez urazy,ale w twoim wieku nie masz prawa mieć kaca bez względu na ilość i jakość wypitych trunków.Pożyjesz troche to zrozumiesz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
God Father
Data rejestracji: 29.11.2004
![]() |
Cytat:
Ale fakt jest faktem, że jak człowiek młody to problemów za dużych z kacem nie ma ![]() Pozdrawiam wszytkich młodych .... i nie tylko ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnie zawsze pomaga węgiel w tabletkach.
po chlaniu organizm jest odmineralizowany, a te tabletki mają ich dużo. pamiętajcie tylko, żeby ich nie ssać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
![]() ps zapomnialem dodac na kaca najlepsza jest kackupka z rana - jak pojdzie to potem juz jest ok ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|