![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a mi sie marzy Estonia...
rzad pracujacy tylko na Open Source, powszechny i tani dostep do sieci (nie pamietam danych ale ponad polowa ma stale lacze w domu!), rzad pracujacy na linuksie i go w pelni popierajacy (czynami a nie wywiadami do prasy) itp, itd... w Polsce tego dlugo nie bedzie bo: a) przecietny 'rzadzacy' w naszym kraju patrzy w przyszlosc mniej wiecej do przyszlej srody i g... go obchodzi co bedzie sie dzialo 'nie za mojej kadencji'... b) ci ktorzy chca cos zrobic (a wiem ze sa) sa bezlitosnie tlamszeniu przez ogol ktoremu wisi (komuno wroc!) c) lobbing w naszym kraju jest chory, nienaturalny, kierujacy sie czysto osobistymi celami itp. dzieki czemu mamy Platnika tylko pod Winde, ZUS+Prokom= ![]() d) to dosc duzo kosztuje a Polska jest krajem praktycznie niewidocznym na swiatowym rynku poniewaz nic sie nie inwestuje w nauke, technologie - a tylko na tym mozna zarabiac (niestety turystyka u nas nie wypali przez dresow i lysoli...)
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|