![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tania drukarka laserowa, ktora ?
musze sobie kupic laserowke i potrzebuje rady, bo z laserow to uzywalem tylko stare hp 5, 6l itp. i jedyne co z tego pamietam to problemy ze sterownikami.
drukarke potrzebuje do dokumentow i wykresow, czasem jakas czarno-biala grafika czy schemat do zilustrowania tekstu. do wyboru mam najtansze, tj ~400 pln, modele z firm brother, hp, minolta, samsung, xerox, oki ew innych byle nie lexmark bo po doswiadczeniach z ich atramentowka to mam dosyc tej firmy. dziekuje za wszystkie sugestie. Ostatnio zmieniany przez pops : 26.10.2005 o godz. 21:17 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Może HP LaserJet 1020, mam takie w pracy i poki co nie narzekamy na nie a nawet jestesmy zadowoleni
![]() Cena: około 450 zł Szybkość druku (mono): 14 str./min. Rozdzielczość w pionie (mono): 1200 dpi Rozdzielczość w poziomie (mono): 1200 dpi Wydajność: 5000 str./mies. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
mysle ze w tej cenie zadna drukarka nie ma realnego 1200.
dzieki za odpowiedzi, a moze ktos uzywal czegos innego ? bo jakosc hp w zakresie drukarek jest mi mniej wiecej znana, niestety o pozostalych firmach nie mam pojecia. jesli nikt nic nie wie na temat innych to sie chyba na tego hp zdecyduje, bo po zakupie lexmarka to sie boje kupowac drukarek w ciemno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Mam Panasonic KXP-7100, rozdzielczość 600x600, jest duża ale to z powodu wbudowanego duplexu - drukuje obie strony kartki bez naszego udziału, co do jakości druku - obrazy - mogłoby być lepiej, chociaż nie jest źle, sterowniki mają opcje jak w programie FinePrint - można zmieścić do 4 lub 8 stron na jednej (nie pamiętam dokładnie nie piszę z chaty) dobre do ściągawek jak ktoś używa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 11.01.2004
![]() |
Cytat:
![]() ![]() A co do propozycji to moze lukniesz na Samsung ML-1610, albo Samsung ML-2010 wygladaja na przyzwoity sprzet ![]() Ostatnio zmieniany przez Velu : 27.10.2005 o godz. 17:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
no ten panasonic to zbyt drogi, okolo 800 to zbyt duzo i nie potrzebuje duplexa.
co do samsungow to niestety nie znam nikogo kto by je mial i powiedzial jak sie to sprawuje, nie widzialem tez jak drukuja samsungi, wiec jak by ktos mial to prosze o komentarz, ew jak sie maja do hp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
minolta 1300w/1350w jest 1200 dpi ale ma oddzielny beben
polecam samsung ml-1520 jezeli ja gdzies znajdziesz lub drozsza ml-2250 1200 dpi okolo 600zl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
Heh Mp
![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68651434 tusze sypie sie jak do ksero - są w buteleczkach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68714494 Czyli ogólnie tanio itp, itd ![]() A oto ona ![]() ![]() Parametry jak na 10 lat zacne * 6 Page Per Minute Laser Printer * Most affordable laser printer in the market * 0.5 MB memory standard * Smallest footprint laser printer * 300 dpi resolution (600 dpi class with edge enhancement) * Dual GDI and PCL4 emulation * Recycled Toner System cena +/- 200 zł ręczę za to,że drukareczka działa i sterowniki na XP są. Wady wymieniłem. Pewnie nie będziesz chciał - bo to antyk ,ale może ktoś się skusi hahaha ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Dorian : 30.10.2005 o godz. 23:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Właśnie ponad pół roku temu kolega kupił sobie taką do domu - miał już bowiem dosyć atramentówek ![]() Jak jest na dzień dzisiejszy to nie wiem, ale jak rozmawiałem z nim chyba dwa miesiące po zakupie, to był bardzo zadowolony. Więc w tej cenie - chyba można polecić.... Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Jeśli to ma być ekonomiczna drukarka (nie za szybka) z odzysku to tylko
HP4P !!! Taką miałem ( kupiłem za 3500 zł) trochę lat temu , a ostatnio sprzedałem kumplowi do księgowości w piekarni za 400 zł. Ten model ma to do siebie że się nie psuje, Wydolność z kardridża jest niezła (4-5 tys), szybkość druku (<4 str na min) taka sobie Generalnie jak potrzeba drukarki do wydruków faktór , lun tym pod. To wybór super ! Do małej poligrafii (klisze) nie nadaje się na dzień dzisiejszy. No ładnie ! idę spać ! żona mnie skarciła ! dacie wiarę !
![]() |
#14 |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
A ja od jakis 2 tygodni posiadam drukarke HP 1020 i jestem bardzo zadowolony wczesniej mialem ( i mam ) atramentowke 930c
Jezeli chodzi o 1020 to jest to szybka i malogabarytowa drukarka. Druk ladny i co dla mnie wazne to mozliwosc latwego kupienia tonerow zastepczych. Drukarka warta swej niewielkiej ceny. Polecam ps.zastanawialem sie nad drukarkami uzywanymi, ale doszedlem do wniosku ze wole dolozyc pare zlotych wiecej i kupic nowa drukarke z gwarancja, a ze nadazyla sie taka okazja (kupilem ja za 350zl) to sie nie zastanawialem dlugo i skorzystalem. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|