Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   techniawka rulezzzz!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/techniawka-rulezzzz-16348/)

shyja 05.02.2003 02:07

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ
Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej :), ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty.
Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki.

Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu.

Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House :)

GREETZ

Master hmmmm.... no nie wiem, chyba się z tobą nie zgodze co do komercji w dzisiejszej techniawce. Nie należy patrzeć na takie zespoły jak Brooklyn Bounce, bo to jest totalna komercja (chociaż bit mają mimo wszystko dobry), należy skerować swoje ucho w kierunku innych Dj, tych mało znanych, niestety nie mają oni siły przebicia i wychodzą zazwyczaj z jednym kawałkiem a potem gdzieś giną :)

Clubmasters - 3 polscy Dj'e, grają w klubie Protector w Głogowie k. Z.G. to są Dj, którzy mogą konkurować z Dj z zachodu :)

shyja 05.02.2003 02:01

Cytat:

Adik napisa***322;(a)
shyja - widać, ze nie słuchasz HH- to co piszesz, to sterotypy oparte na zasłyszanych kawałkach Liroy'a, czy Karramby (chyba, ze sie myle)- ten Hip-Hop o którym mówisz juz prawie odszedł- teraz tematami textów są zupełnie inne serawy- tak jak mówił kiedyś (daaaaaaaaawno temu) Tede- "polski HH pójdzie w kierunku ROZRYWKI", a nie nawijania jak to na świecie jest źle...

a co do tego rabarbaru, to jakoś mi sie zassać nie chce :( - jak plik się ściągnie, to ma 0 bajtów :(

Możliwe ale jak można sie dobrze bawić przy tak monotonnej muzyce??? Tego nie wiem, słyszalem troche kawałków tego nowego, jak mówisz, hip hopu na vivie i nadal nie za bardzo widze różnicy.

Krzycho83 05.02.2003 01:58

Everybody klaszczą w hands :D

Cała sala za******** ;p

/||\aster 05.02.2003 01:49

Teraz jade z koksem :)

Bawimy sie Everybody
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

mapsajm 05.02.2003 01:40

Kuźka Brothers.

/||\aster 05.02.2003 01:32

Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ
Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej :), ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty.
Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki.

Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu.

Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House :)

GREETZ

Krzycho83 05.02.2003 01:29

No ja też tak czasem mam, lubie przypomnieć coś sobie ale przeważnie mam to w zasięgu ręki na CD :P. Kiedyś ściągałem tyle muzy, że nienadążałem wszystkiego przesłuchać, dopiero po jakimś czasie odkrywałem fajne kawałki na dysku ^_^

Y@nkee_PL 05.02.2003 01:19

faktem jest, ze tej muzy sporo, ale tylko niektore kawalki zasluguja na dluzsza uwage :)
a jesli chodzi o starsze nieco nutki, to se wyobraz ze zassalem z netu Barthezz - On The Move i Aquagen - Lovemachine bo chcialem se poprostu posluchac ;)

Krzycho83 05.02.2003 01:14

Re: Re: Re: techniawka rulezzzz!!!

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
no i co z tego ze maja pol roku :P
ja dla przykladu lubie wrocic do kawalkow np. z roku 2000 ;)
w przypadku techno itp. dla mnie zawsze slowami prawdy beda: "Stare, ale jare" :jupi:

A ja właśnie odwrotnie. Cały czas wychodzi masa muzyki techno i coraz to fajniejsze kawałki. A lubie być na bieżąco ze wszystkimi nowościami, bo takie oklepane kawałki potrafią się znudzić. Chociaż też lubię sobie przypomnieć i odświeżyć wspomnienia ;)

Y@nkee_PL 05.02.2003 01:09

Re: Re: techniawka rulezzzz!!!

Cytat:

Krzycho83 napisa***322;(a)
hmm...z tym że te utworki owszem świetne są, ale mająż dobrze ponad półroku :P (przynajmniej dwa pierwsze)
no i co z tego ze maja pol roku :P
ja dla przykladu lubie wrocic do kawalkow np. z roku 2000 ;)
w przypadku techno itp. dla mnie zawsze slowami prawdy beda: "Stare, ale jare" :jupi:

Krzycho83 05.02.2003 01:04

Re: techniawka rulezzzz!!!

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
2 DJs And One - I Engineer [DJ Neo Remix]
Kenny Takito - Moskito (Japanese Sunrise Mix)
Master Blaster - Hypnotic Tango (Klubbingman Remix)

hmm...z tym że te utworki owszem świetne są, ale mająż dobrze ponad półroku :P (przynajmniej dwa pierwsze)

Esiek 05.02.2003 01:03

Dla mnie HH to największa kicha i jak juz wcześniej napisano:
Cytat:

Muzyka ludzi bez celu zagubionych w sobie i nie mających żadnych perspektyw.
Techniawa panuje!!!!!

przemas 05.02.2003 01:03

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
(..) O.S.T.R. - Kochana Polsko (..)
gratuluję dobrego wyboru. kawałek jest niesamowity. sama czołówka mojej playlisty :zeby:

Adik 05.02.2003 01:00

ok- rabarbar też może sobie troche poRULEZZZ'ować (ciekawe scrathe są na początku:P )

Y@nkee_PL 05.02.2003 00:57

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
To dopiero kiszka!! Nie nawidze tego!! Zwlaszcza polski HH jest do
bani!! Jesli chodzi o ameryke to Eminem z ta cala reszta takze
odpada!! Ludzie co sie z wami dzieje ta muzyka RUJNUJE psychicznie!!

Ale nie mowcie ze zaczelismy potyczke, tu poprostu wymieniamy sie
swoimi zdaniami a wy juz od razu szukacie czegos do wojny!! ;p

Ludzie niech LOOOOOZzzz bedzie z Wami ;p :D :D

popieram, oj popieram

a jest jeden kawalek z HH, ktory jest dla mnie do przetrawienia
mianowicie O.S.T.R. - Kochana Polsko i na tym Finito
sluchajac HH mozna tylko wpasc w jakas niepotrzebna depresje, czy zeswirowac :blee:
a trance i techno to muza zycia, przy tym mozna sie wyszalec ile dusza zapragnie, przy tym chce sie zyc :jupi:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:05.