![]() |
Cytat:
Master hmmmm.... no nie wiem, chyba się z tobą nie zgodze co do komercji w dzisiejszej techniawce. Nie należy patrzeć na takie zespoły jak Brooklyn Bounce, bo to jest totalna komercja (chociaż bit mają mimo wszystko dobry), należy skerować swoje ucho w kierunku innych Dj, tych mało znanych, niestety nie mają oni siły przebicia i wychodzą zazwyczaj z jednym kawałkiem a potem gdzieś giną :) Clubmasters - 3 polscy Dj'e, grają w klubie Protector w Głogowie k. Z.G. to są Dj, którzy mogą konkurować z Dj z zachodu :) |
Cytat:
|
Everybody klaszczą w hands :D
Cała sala za******** ;p |
Teraz jade z koksem :)
Bawimy sie Everybody :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
Kuźka Brothers.
|
Na poczatek chcialem powiedziec:
TECHNO RULEZ Teraz do rzeczy, lubie nowe kawalki techno i tylko takich slucham glosniej :), ale ja preferuje utowry, z przed kilku lat sa o niebo lepsze od tych co teraz sa. Nie mowie ze teraz sa zle, ale kiedys (2-3 lata temu) techno bylo lepsze, nie mowcie ze mi sie znudzilo bo wcale tak nie jest. Uwielbiam starsze kawalki Aquagena, teraz to komercja, kiedys Aquagen mial w sobie to cos. Takze, lubie jeden utwor w wykonaniu Mr. X and Mr. Y ( Westbam to Y albo X nie pamietam) - Global Players ten utwor jest zaje**sty. Szkoda, ze przypal glosniej poscic starsze kawalki, chociaz w tej wiosce i tak nie maja pojecia o tym rodzaju muzyki. Co do HH to nie przeszkadza mi on, tez lubie czasami posluchac, ale nie moge za dlugo, nie wiem czemu. Nie ma to jak rytmy Techno, Trance, House :) GREETZ |
No ja też tak czasem mam, lubie przypomnieć coś sobie ale przeważnie mam to w zasięgu ręki na CD :P. Kiedyś ściągałem tyle muzy, że nienadążałem wszystkiego przesłuchać, dopiero po jakimś czasie odkrywałem fajne kawałki na dysku ^_^
|
faktem jest, ze tej muzy sporo, ale tylko niektore kawalki zasluguja na dluzsza uwage :)
a jesli chodzi o starsze nieco nutki, to se wyobraz ze zassalem z netu Barthezz - On The Move i Aquagen - Lovemachine bo chcialem se poprostu posluchac ;) |
Re: Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
|
Re: Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
ja dla przykladu lubie wrocic do kawalkow np. z roku 2000 ;) w przypadku techno itp. dla mnie zawsze slowami prawdy beda: "Stare, ale jare" :jupi: |
Re: techniawka rulezzzz!!!
Cytat:
|
Dla mnie HH to największa kicha i jak juz wcześniej napisano:
Cytat:
|
Cytat:
|
ok- rabarbar też może sobie troche poRULEZZZ'ować (ciekawe scrathe są na początku:P )
|
Cytat:
a jest jeden kawalek z HH, ktory jest dla mnie do przetrawienia mianowicie O.S.T.R. - Kochana Polsko i na tym Finito sluchajac HH mozna tylko wpasc w jakas niepotrzebna depresje, czy zeswirowac :blee: a trance i techno to muza zycia, przy tym mozna sie wyszalec ile dusza zapragnie, przy tym chce sie zyc :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:05. |