![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
tuning pc?
ale nie podkrecanie bo i tak proc mi sie grzeje za bardzo ale takie swietlne i graficzne bajerki wyprawiane z obudowa
otoz macie moze jakies zdjecia z wlasnych wybrykow z piecem w roli glownej? i ile to kosztuje bo nie mam ochoty dac na allegro za jakis bajer 40zl czy mozna wlazyc do kompa zwykla dwunastowoltowa zarowke? pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Re: tuning pc?
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
ale kompa na czarno zawsze fajnie przemalowac
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() dopisane: ale tak jednak czytam i czytam to to extremalne wyczyny, kosmiczne wręcz ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 22.06.2003 o godz. 01:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Wydaje mi się, że cały ten modding sygnalizuje zastój na rynku komputerowym - chyba ludzie zaczęli wydawać mniej pieniędzy na wymianę lub unowocześnianie komputerów, więc trzeba trochę ożywić rynek namawiając ludzi do zakupu czegoś, co w zasadzie nie służy usprawnieniu działania komputera jako takiego. Choć oczywiście niektóre pomysły są bardzo ciekawe i estetyczne!
Mam tylko nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł wyprodukowania skanera z przezroczystą, podświetlaną tęczowymi diodami lub lampami luminescencyjnymi obudową i/lub pokrywą... Jakiś czas temu Mustek poszedł za modą iMac-ową i chyba w skanerach BearPaw zastosował elementy obudowy z barwnego, przezroczystego tworzywa - z mizernym skutkiem, bo podobno na efekt skanu wpływało zewnętrzne oświetlenie skanera!
![]() |
#7 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Re: Re: tuning pc?
Cytat:
Pomijając aspekt praktyczny takich działań warto się trochę pobawić z moddingiem, gdyż zabawa jest przednia i niesamowita satysfakcja. Ja ze swej strony polecam. Ja swoje wiadomości też czerpię z powyżej podanego linku, teraz zastanawiam się nad wycięciem symbolu radioaktywności w obudowie z siatką pod spodem (projekt jest na stronie). Szkoda mi kasy na zimne katody więc zadowolę się świecącym wiatrakiem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
zarzyj tu www.tweak.pl w dziale modyfikacje
![]() |
|
|