![]() |
Cytat:
Oczywiście! Dyspolity.... Resztę każdy dopisze sam... |
nowa choroba = nowe zrodla dochodu dla psychologow
|
Dyskalkulia
Dysortografia Dysleksja Czy jest coś więcej ? MATOŁY do SZKOŁY !!! |
Ja jak patrze na niektorych wymiataczy z olimpiad, to zaczynam miec watpliwosci czy przypadkiem tez nie mam :D
|
Cytat:
A co do drugiego to kazdy chyba po czesci mial albo ma :D Pozdrawiam Darek |
Cytat:
Ja też cierpię. Jak mi się nie chce czegoś wątpliwego sprawdzić. Ale ta choroba inaczej się nazywa.:) |
Pamiętam jak jakiś pajac na maturze, napisał sobie D - dyslektyk, w rogu kartki i nauczyciele nie brali błedów ortograficznych pod uwagę. Po maturze okazało się, że na dyslekcję nie ma papierów i zdawał maturę raz jeszcze tylko, że rok później.
Wracając do tematu, słyszalem o tym już parę lat temu, oczywiście wymyślono to w USA. @pawelblu, Ty chyba nie cierpisz na to schorzenie ;) |
Tego jeszcze nie bylo? To juz jest od X czasu - podobnie jak wszystki inne dysfunkcje...
tylko prawdziwa dyskalkulia wystepuje naprawde zadko i dlatego sie o tym nie mowi |
O tym ja juz slyszalem. To jest chore?? Po co sie wiec chodzi do szkoly , oprocz spotkania z kumplami ;)
|
Cytat:
|
To jest chyba następne wytłumaczenie dla nieuctwa.
Niedługo będą następne: unabyrualia - niemozność pojęcia chemii wagarobalia - niemożność opanowania wagarowania no i oczywiście: kadralia - czyli niechęć do nauczyciela Poza tym jeżeli ktoś ma problemy z takimi sprawami to pozostają szkoły specjalne. |
Tego jeszcze nie bylo - DYSKALKULIA
Normalnie nie wiem czy sie smiac, czy plakac ...
http://www.zw.com.pl/apps/a/tekst.js...&news_id=71449 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:40. |