![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Na forum Owmorde jest taki Topic - Galeria.
Milej sie rozmawia widząc,czy mogąc zobaczyć ryjek ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
A to moje stanowisko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Oto moje centrum dowodzenia
![]()
primum non nocere Ostatnio zmieniany przez surff : 13.10.2003 o godz. 19:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
a ja juz od czterech dni szukam kabla do aparatu zeby wrzucic zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja bym po 2 dniach stracil kregoslup piszac po skosie na takiej klawiaurce z kawalkow
![]() chyba ze ktos sie przyzwyczail do uzywania takich polamanych klawaitur - ja za chiny sobie tego nie wyobrazam
![]() |
![]() |
#37 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]a ja splodzilem recznie - bo cyfrowki brak - widoczek z lozka - sorry ze troche to krzywo wyszlo ale ja z rysowaniem sobie nie radze a kwestia perspektywy to tylko abstrakcja pokoj ma 14m^2, z czego lozko zajmuje 4 ![]() monitorek to plaszczak a obudowa to nie tunning tylko moje niezdecydowanie w tym jak ja narysowac (gumke mi wcielo i to jest bez zadnych korekt) wyszlo spoko ![]() mogles jeszcze posluzyc sie 3 osiami x, y, z ![]() moze tez cos skrobne ale raczej chyba takiego talenciku nie mam ![]()
![]() |
#38 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Wyjadacz ;)
![]() |
a tu ja przesiaduje:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() 2. klawiatura, mysz, monitor wszystko super tylko ta obudowa jakos psuje efekt ![]() 3. co ci zwisa z kaloryfera ![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() pochlastalbym sie gdybym tak plytki trzymal - doszukaj sie czegos ![]() niezly sprzet przy pc ![]() ps a jesli chodzi o wideo pok biurkiem: masz go podlaczonego do kompa ?? bawilem sie dzisiaj akurat z moim sprzetem ale nie moglem nic z VHS na kompa zgrac ... - ogladac na monitorku sie dalo. Podlaczylem normalnie kabel wideo do s-video, audio do line-in Nie moge zaladowac sterownika "capture wideo" (WDM Capture Driver) szkoda, ze nie na temat, no ale to przez przypadek ![]()
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 14.10.2003 o godz. 19:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja cyfrowka naswietlala to cale 5 minut, ale niektore szczegoly zagubily sie mimo to, wiec gwoli wyjasnienia:
- te kreski po prawej to moje kopie bezpieczenstwa (ciagne sie na spory kawal sciany) - moj szerokokatny obiektyw nie obja obrotowego fotela i glosnikow tylnych na stojakach - po prawo od monitora jest podajnik na dokunenty wypelniony literatura fachowa i dalej skaner - po lewo od monitora - drukara - na monitorze lezy pies - pluszowy obronca - to cos przyklejone do obudowy to microphone - na obudowie, ktorej objalem ledwo 1/3, lezy wiecznie migajacy modem pozdro ^_^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
ad1 to nie kopie bezpieczenstwa trzymajac w ten sposob nagrane plyty zgubilbym sie przy jednym 50 cio paku wiekszosc to puste opakowania i 40% to czyste plyty na dane ze streamera z pracy + trochee czystych dvd-r ad2 obudowa to 6 letni enlight znakomicie wykonana wewnatrz i bardzo rzadko zamknieta (hehe macie kupe szczescia ze ja widzicie zamknieta ![]() ad3 nawilzacze w zimie niezbedne do normalnego oddychania -> Patrix magnetowid mam podlaczony do kompa i zgrywam materialy vhs poprzez karte pinnacle dc10+ v8 a wczesniej uzywalem wejscia vivo na msi gf4 ti4200 jak masz problemy to pisz pomoge troche sam mialem kupe problemow z tym gforcem |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Woldog. Dostrzeganm 2 butelki po piwku! To one byly powodem nieskutecznych poszukiwan kabelka od cyfrowki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wyjadacz ;)
![]() |
hahahahahaha
no tak nie posprzatalem ![]() przepraszam wlasnie doszla trzecia i ostatnia bede musial odswierzyc zapas niestety to piwko nie jest dostepne w mojej miejscowosci jak ktos chce sprobowac to szukajcie piwa bawarskiego z gornego fermentu z drozdzami nie filtrowanego z browarow np franziskaner lub paulaner gatunek popularnie zwany weissen odnosnie kabelka to aparat dalem mojej mamie i gdzies go posiala ale sie juz odnalazl |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|