![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to co sam napisałeś to też nie popis inteligencji
![]() Cytat:
czy ktoś tu kogoś do czegoś namawia ?, raczej naświetlamy możliwości jakie niosą takie czy inne wybory, ten temat może mu w tym pomóc, ale co tam, po co pierniczyć ... pozdrawiam
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() z tego co widać kolega się już zdecydował - przeczytaj o co pyta ![]() problem nie dotyczy co jest lepsze: masło czy margaryna, a co zrobić w konkretnej sytuacji ![]() skoro się zdecydował, to logiczne jest że zapoznał się wcześniej z dostępną na rynku ofertą ![]() nie wydaje mi się, żeby to był jego pierwszy telefon i zapewne zdaje sobie z korzyści płynących z oferty na kartę i na abonament... ale co ja tam wiem... ![]() trzeba czytać ze zrozumieniem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzięki za to jakże obszerne i zupełnie niepotrzebne nikomu kazanie
rozumiem, że skoro pouczasz innych to Twoje posty dają zawsze konkretne odpowiedzi i są na temat , jak chcesz możemy posprawdzać ![]() wyobraź sobie, że rozumiem o co pyta kolega ... ale uważam , że czasem warto wskazać inne możliwości człowiekowi, który nie koniecznie może być w 100% zdecydowany (bo tego nie wiemy), tak samo jak tego, że zapoznał się z innymi ofertami zmienić zdanie też czasem się zdarzy, więc po co się oburzać jak się trochę podyskutuje ? dalsze uwagi możesz słać na PW bo po co zaśmiecać koledze wątek, skoro jesteśmy takimi służbistami to trzymajmy się regulaminu i piszmy tutaj tylko na temat pozdrawiam
![]() |
![]() |
|
|