![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#2 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
tele2... tpsa... toz to samo
|
|
|
#3 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Różnica polega na tym, że tpsa jest francuska, a tele2 jest podajże skandynawska...
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
dzisiaj była umnie miła pani z TELE2 (po wizytówce poznałem) no i wyskakuje do mnie z tekstem:
"Czy korzysta pan z usług Telekomunikacji Polskiej ? " sayan : "Niestety nie..... znaczy sie naszczęscie nie " i na tym skączyła sie nasza rozmowa
|
|
|
#5 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Cytat:
Ha ha ha... to sobie pogadaliście
|
|
|
|
#6 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
widac, ze pani nie byla chyba zbyt pociagajaca
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
te konsultantki tez czasami sa bystre jak woda z WC
![]() cytat z rozmowy "k.... jest k.... k...." "jak pan to wytlumaczy.. k...." wies dzwoni do konsultanta
nie bedzie niczego Ostatnio zmieniany przez Pawel_k : 29.01.2004 o godz. 21:24 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No z nimi byla niezla afera jak ponoc TPSA wysylala swoich ludzi z info ze rzekomo TELE2 bankrutuje i proponowali ich abonentom przejscie na TPSA przez jeden podpis. Widac ze TELE2 to powazna konkurencja. TPSA pozwane do sadu, ale co to na nich... Z takim hajsem...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
![]() jak to to Tele2 nie jest "partnerem" TPsa ? kumpel chodzil z umowami Tele2 (1 dnia pracy juz zrezygnowal ) i z tego co wiem to Oni dzialaja razem, maja tam jakas umowe miedzy soba ![]() ale w sumie nie wazne, ten sam pies ^_^
|
|
|
#10 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Przeczytalem w jakiejs gazecie, nie pamietam jush w jakiej. Mowie co czytalem - ja sie na telekomunikacji nei znam...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
CDRinfo VIP
![]() |
spoko
![]() za to jeszcze nie bija i ja tez nie bede 8)a ja tez sie nie znam, pisze co kumpel mowil
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.04.2006
![]() |
Witam,
szukałem pracy, no i znalazłem ogłoszenie Firmy Warsaw Power mieszczącej się na ul.Zeborzyckiej w Lublinie ***8211; rudera! Na rozmowie otrzymałem propozycję pracy biurowej za 800zł lub w terenie jako przedstawiciel handlowy za 1500zł. Jako, że ja ambitny i chętny pracy, zgodziłem się na pracę w terenie. Pracodawca (łysy, wysoki koleś) zaprosił mnie na kolejny dzień, miałem przyjechać w garniturze. Podejrzanie wygląda budynek, stara rudera, małe pomieszczenie gdzie siedzi jakaś panienka odbierająca telefony ***8211; Firma KSZAK! Zastanawiałem się gdzie można pracować biurowo ***8211; to tylko fikcyjna oferta, koleś szukał osób, które były gotowe podjąć pracę w terenie ***8211; oszust! W pierwszy dzień pracy miałem zabrać się z przedstawicielem handlowym. Szef zapoznał mnie z grupką osób, zapoznając poinf. o zarobkach od 1200 do 3500zł ***8211; zero profesjonalizmu! Myślałem, że zabierzemy się autem do jakiejś firmy, okazało się, że wsiadamy w autobus komunikacji miejskiej i jedziemy na ul.Nadbystrzycką naprzeciwko Politechniki Lubelskiej, gdzie stoją wieżowce i spacerujemy od mieszkania do mieszkania, przedstawiając się jako ***8222;firma telekomunikacyjna***8221; ***8211; okazało się, że to tele2. Dziewczyna, z którą rozmawiałem zachowywała się beznadziejnie, nakręcała ludzi zagadując ich, mówiąc jak ładnie mają w mieszkaniu itd. podsuwała starszym osobom umowy do podpisania, ohydna Firma! Wytrzymałem 2h i dałem sobie spokój, była oburzona, że umówiłem się z szefem, że będę pracował całe 12h do wieczora, ale nie mogłem na to patrzeć! A mam porównanie bo pracowałem jako akwizytor w Firmie Netia. W Netii akwizycja to była czysta przyjemność, a tutaj w tele2 koszmar! Nie polecam nikomu Firmy Warsaw Power, to są oszuści! Pozdrawiam i każdemu życzę godnej pracy jak i płacy:-) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
@Huri-Khan
a co to ma do tematu ??
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
np to, ze pokazuje jakie firmy zatrudnia tele2
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Cytat:
zadzwoniłem pod infolinie, żeby zapoznać się z ofertą. miła pani powiedziała, że kogoś mi przyślą, żeby mi przedstawił ofertę.. no i rzeczywiście, po 3 godzinach przyszedł pan w garniturze z walizeczką, zgrywał profesjonalistę i udawał że zna się na rzeczy.. dodam że nie był dobrym aktorem.. powiedział mi co i jak, a ja odparłem, że się zastanowię. jeszcze raz zacząłem czytać ulotki, on w tym czasie podsunął mi umowę do podpisania. powiedziałem, że nie podpisze.. jeszcze chwilę porozmawialiśmy i on do mnie z takim tekstem: "proszę jeszcze mi pokwitować, że byłem u pana".. czytam kartkę i co widzę? to samo, co wcześniej mi podsuwał.. uniosłem się trochę i zacząłem go tyrać, a on do mnie bezczelnie, że nie wyjdzie dopóki nie podpisze z nimi umowy. razem z moim współlokatorem dosyć brutalnie wyrzuciliśmy go za drzwi.. jeszcze straszył nas policją i sądem!! oczywiście zaraz zadzwoniłem do tele2 złożyć skargę i na tym moja przygoda z tą firmą się skończyła...
|
|
![]() |
|
|