![]() |
Od poczatku Nokie: 5510 a teraz 3310, jutro ...tez Nokia.^_^
|
Nokia 6510 - dobry aparacik tylko brakuje mi w nim Javy
|
Nokia 3510 (bez i ;( ) - solidna leciutka, duzy wyswietlacz milutkie przyciski i niedawno pobiła swój włąsny rekord (do tej pory 14dni bez ładowania ) teraz 16 (w tym 78min rozmów) ojciec ma motorole c333 i to dopiero syf mała wyglada jak zabawka dla dziecka nmiby kolorowy wyswietlacz a naprawde 4 tonowe odcienie szarosci i bateria w porywach góra 4 dmni trzyma acha i bateria zintegrowana z telefonem (tzn zeby ja wymienic trza wymienic telefon) ehhh cczego to nie wymysla zeby zwiekszyc sprzedarz telefonów. Mysle ze w przyszłosci bede miec tylko Nokie.
|
Narazie NOKIA RULEZZ!!
|
a ja nie mam komórki, bo po co mi???
|
Cytat:
Po co wszystkim komórki... :) ... |
Cytat:
|
Miałem nokię mam nokie , .zona ma nokie ,teść ma nokie ,teściowa ma nokię (i gigantyczne rachunki) :chytry: ,szwagierka ma nokię ...i mozemy wlasny klub zakladać^_^
|
Cytat:
|
Brzuszek ma Philipsa Ozeo - bardzo przydaje się opcja zoom , no i wybieranie głosowe , ja mam fioletowego Eryka T10s ale chcę już zmienić na nowszy,
pierwszą komórką była Nokia 450 - ok. 1 kg martwej wagi w sieci Centertel , gdzie trzeba było płacić nawet przy odbieraniu telefonu od kogoś, że nie wspomnę o cenie aparatu ... :D |
nokia 8210 na 8250 i sony j5 :)) spoko fonki
|
Ericsson T65
|
jak komorka to szara
nie mam telefonu - ale niewykluczone ze w koncu mnie zmusza do jej posiadania - juz 2 lata sie bronie :) |
Cytat:
Ja tak probowalem :))) nie dalo rady wszyscy to wszyscy ale wytrzymalem 2 lata :DD wiec powodzenia (nie mialem dopoki kumpel mi nie dal sima POPa'a :DD ))) |
hmm a ja jestem od wczoraj bez telefonu.
Zawsze było coś w zapasie jeden sprzedałem miałem drugi. A teraz bida. Przyznam sie ze dzisiejszy dzien jest okropny... niewiem co sie dzieje. Ale chcem wytrzymac jak najdłużej zeby udowodnic sobie że nie jestem uzależniony od różnych dogodzeń :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55. |