Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Telefonu Komórkowe (https://forum.cdrinfo.pl/f5/telefonu-komorkowe-19389/)

pepperman 13.04.2003 16:50

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Ostatnio słuchałem w telewizji jak gość z Nokii chwalił się, że w każdej sekundzie na świecie sprzedaje się 4 aparaty jego firmy. Nokia OK.:cisza:
ja tez kiedys slyszalem jak szyszka z nokii mowila, ze juz niedlugo koniec z tradycyjnym internetem przez pcta. szybko musial to zweryfikowac. widocznie oni zyja w innym swiecie.

-=KoWaLiK=- 13.04.2003 16:54

Panowie, nie ma co sie spierac o takie szczegoly. Fakt faktem Nokia zawojowala swiat telefonii komorkowej i nie tylko. Sa the best!!

A tak na marginesie, smieszy was fakt ze w USA nie ma sms-ow? Oni nawet nie maja sieci GSM tylko analog :o

kraluk 13.04.2003 18:18

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
Panowie, nie ma co sie spierac o takie szczegoly. Fakt faktem Nokia zawojowala swiat telefonii komorkowej i nie tylko. Sa the best!!

A tak na marginesie, smieszy was fakt ze w USA nie ma sms-ow? Oni nawet nie maja sieci GSM tylko analog :o

W USA mają cyfrową sieć NMT!!!
Wiem, bo byłem, chociaż mam lat ile mam. Ma się rodzinkę;) .
Co do SMS-ów... jest to śmieszne, USA najbardziej rozwinięty kraj na świecie i u nich nie ma SMS-ów... dziwna sprawa... :)

kraluk 13.04.2003 18:22

NMT to jest jedna z pierwszych sieci moblinych.
U nas w NMT działa Centertel... o ile działa...:P
W USA mają cyfrowy NMT tj. GSM tylko, że działa w częstotliwośći 400-460 MHz. I jeszcze jedno, w komórkach NMT nie potrzeba karty sim, mają ją wbudowaną...

Bartez 13.04.2003 18:23

Nokia 6310i
  • Bardzo dobra bateria - poltora tygodnia bez ladowania
  • GPRS
  • Podczerwien
  • Bluetooth
  • Lekki i wygodny:)

BTW: To nie zadna kryptoreklama :)
Naprawde polecam ten telefon :)

koskut 14.04.2003 11:46

nokia 5110 - chyba najbardziej udany model noki

para 14.04.2003 12:32

Jestem bezkomórkowcem (chyba jednym z niewielu) na tym forum.

Kasprzak 14.04.2003 13:09

Dla wszystkich komorkowcow zobaczcie moj post

...:::LINK:::...

Zelea 14.04.2003 15:33

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
Dla wszystkich komorkowcow zobaczcie moj post

...:::LINK:::...

jak juz napisalem wczesniej komorki nie mam ale chcialem zobaczyc z ciekawosci co jest pod linkiem i nie moge go otworzyc wyskakuje mi jakis komunikat zebym sie skontaktowal z adminem cdrinfo :( ??? :(

kraluk 14.04.2003 17:28

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
jak juz napisalem wczesniej komorki nie mam ale chcialem zobaczyc z ciekawosci co jest pod linkiem i nie moge go otworzyc wyskakuje mi jakis komunikat zebym sie skontaktowal z adminem cdrinfo :( ??? :(
Mi też takie wyskakuje....
Dziwna sprawa... ;)

Kasprzak 14.04.2003 18:04

tam byl topic.
Nie chce o nim wspominac.
Popelnilem blad.
ciesze sie ze go usunieto(pozdrawiam modow i adminow;))

jasut 16.04.2003 11:22

Cytat:

para napisa***322;(a)
Jestem bezkomórkowcem (chyba jednym z niewielu) na tym forum.
Bardzo długo myślałem, że tak się da żyć. Byłem zdeklarowanym przeciwnikiem komór, a teraz ...Gdy przytrafi mi się, że zostawię ją w pracy to wali się moje życie towarzyskie a na drugi dzień mam 50 nie odebranych wiadomości ^_^ ^_^ ^_^ . Porażka :cisza: :cisza: :cisza:

-=KoWaLiK=- 16.04.2003 12:27

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Bardzo długo myślałem, że tak się da żyć. Byłem zdeklarowanym przeciwnikiem komór, a teraz ...Gdy przytrafi mi się, że zostawię ją w pracy to wali się moje życie towarzyskie a na drugi dzień mam 50 nie odebranych wiadomości ^_^ ^_^ ^_^ . Porażka :cisza: :cisza: :cisza:
U mnie podobna sytuacja, no moze nie mam tylu nieodebranych wiadomosci/polaczen ale bardz sie zle czuje, komorka WDARLA sie w moje zycie i juz sie od niej nie uwolnie. czlowiek dostepnym byc musi, taka jest prawda, nawet do "glupiej" pracy potrzebny jest kontakt i niekiedy WYMAGANY jest telefon komorkowy.

ps. bez komory jk bez reki

Zelea 16.04.2003 15:11

ja zadam pytanie w takim razie skoro Tu tak wiele komorkowcow :)
poprosze o opinie :
moge kupic Nokie 3310 za 250 zl przy czym jest ladowarka 2 panele 2 zestawy gumowych klawiszy pudelko komorka prawie nie uzywana
jak mysliscie ??
(ja sie na telefonach nie znam - dlatego pytam)
dzieki z gory :)

-=KoWaLiK=- 16.04.2003 15:12

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
ja zadam pytanie w takim razie skoro Tu tak wiele komorkowcow :)
poprosze o opinie :
moge kupic Nokie 3310 za 250 zl przy czym jest ladowarka 2 panele 2 zestawy gumowych klawiszy pudelko komorka prawie nie uzywana
jak mysliscie ??
(ja sie na telefonach nie znam - dlatego pytam)
dzieki z gory :)

No i co to pytanie ma na celu, czy warto ?? Jesli tak, to moim zdaniem tak :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:15.