![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.06.2004
![]() |
Temp czy Temporary Internet Files??
Witam,
mam pewien prbolem. Otóż, gdy ściągam jakieś pliki z internetu i wyznaczam dla nich folder, to gdzie są podczas ściągania przechowywane? W Temp czy w Temporary Internet Files? Chciałbym wiedzieć czy da się zrobić tak, żeby nie było pośrednich folderów jak te przed chwilą wymienione. Jeśli natomiast pliki są przechowoyane w Temp, to jak to zmienić? Pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
Pliki w katalogu Temp to pliki instalatorow. Np. jak instalujesz jakis program czy rozpakowywujesz cos to pliki tymczasowe trafiaja wlasnie tam albo pliki uzywane w danym momencie, np. pliki tekstowe, pdf itp..
Natomiast jesli otwierasz strony internetowe to wszystkie obrazki, zdjecia ikony trafiaja do Temprorary Internet Files [dotyczy tylko IE]. Gdy ściagasz konkretne pliki i wyznaczasz dla nich folder to czesci plikow sa zachowywane tam gdzie wskazales. Nie ma tu posredniczenia miedzy katalogami, Tak mi sie przynajmniej wydaje. Moze ktos bedzie lepiej wiedzial to mnie poprawi. Ostatnio zmieniany przez rosol : 03.03.2005 o godz. 15:10 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
mi też się zdaje,że części przechowywane są w katalogu do którego się ściąga plik.A nie da się zminić ,żeby pliki instalatora były przechowywane w temp,tak jest ustawione,a zresztą po co byłby ten katalog
?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
:}
Data rejestracji: 18.04.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
może i się da ale powiedz mi jaki tego sens
skoro jest katalog temp stworzony po to,żeby przechowywać pliki tymczasowe.Wiadomo,że każdy proglam do sciągania jak np.flash get pozwala na wybranie katalogu gdzie mają być przechowywane pliki tymczasowe.Więc jak chcesz to zmienić to sciągaj flashgetem i ustwa sobie jaki chcesz folder.
|
|
|
|
![]() |
|
|