![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Barracuda V 80GB mam temperaturę 28 stopni, ale wiatrak systemowy w przedniej części obudowy całkiem konkretnie na nią dmucha. Wiele dzięki za programik, SUPER.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2003
![]() |
Ha ha ha ha ha ha ha - to z siebie się tak śmieję. Już po kłopocie, niedawno oddałem nagrywarę do serwisu i została po niej, w obudowie dziura. Powietrze zamiast chłodzić to co powinno omijało mojego twardziela przepływając najkrótszą drogą. Zasłoniłem dziurę kawałkiem papieru i jest okey.
Dzięki wszystkim za zainteresowanie ---> POZDRAWKI.
|
|
|
#19 |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Dopiero co zainstalowałem ten progz i wyskakuje mi że mam 47-48*C ale musze dodać że dysk chodzi mi bez przerwy ok 6-10 godzin dziennie więc nie martwie sie tamperaturą dysku.
P.S. Mam dysk Maxtor DiamondMaxPlus 6L040J2 z 2MB buforem.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No to najwyzszy czas zaczac sie martwic, 10-12 godzin pracy, to tyle co nic. Moj chodzi bez przerwy od 12 pazdziernika (poprzednio byl wylaczony na 2 godz, bo zakladalem pamiec i wymienialem dysk) i ma temp ponizej 43 st C, co i tak jest zbyt wiele. Masz po prostu za cieplo w budzie! Maxtory sie grzeja, ale to jest za duzo. Gdyby to byla 80 - 120 to tez bym sie staral o went od spodu, albo nadmuch...... |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
![]() |
Cytat:
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeplyw powietrza POGORSZY SIE!
Nie oszczedzaj 20 zl. (moze troche wiecej) http://www.astercity.net/~wojtas99/radiatory.html |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
![]() |
Cytat:
Łeeeeeeee tam. Nie przejmuje sie dyskiem. Mam jeszcze 2 lata gwarancji to jak sie rozwali wymienią mi na lepszy. P.S. Zawsze moge otworzyć obudowe.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
takie teksty mnie oslabiaja - jasne ze ci puszke wymienia - a co z danymi? nic tam ciekawego nie masz?
|
|
|
|
#26 |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
![]() |
Wszystko co ciekawe nagrywam na płytach.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2003
![]() |
Cytat:
Włąśnie przez taką dziurę pozostawioną po mojej nagrywarce,twardy dysk zaczął grzać się do 46 stopni. Po zatkaniu tej nieszczęsnej dziury nie przekracza 35 .
Wszystko co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to co zdarza się dwa razy, zdarzy sie na pewno i trzeci. Ostatnio zmieniany przez wiele : 13.11.2003 o godz. 01:27 |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Ja na moim Maxie 6Y080P0 mam zawsze około 38 - 40 stopni bez żadnego wentyla i działa bez przerwy 24h.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
na stronie każdego producenta jest specyfikacja hdd i podane warunki pracy
z tego co pamiętam to seagate ma np. 60 stopni max bezpieczny tryb pracy
|
|
|
#30 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
z tego vco ja pamiętam to dla basi bezpieczne jest alles ponizej czterdziestuparu stopni
pozdro
|
|
![]() |
|
|