Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tenis (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tenis-83389/)

demek 02.07.2013 19:48

Chyba tylko zabojady moga miec dwojke zawodnikow w singlach w polfinalach :D

Angole twierdza, ze jesli Jerzyk wygra z Kubotem to Andego rozbije serwisem jak w Paryzu. Final Djokovic - Janowicz to moze byc najlepszy mecz ostatnich lat a Djok niekoniecznie musi byc mega faworytem.

Isie ta Niemka pojedzie jak motor kure patrzac na forme obu...choc poza Serena (!!!) nikogo ciekawego nie pokonala

demek 03.07.2013 23:58

Jak stawiacie?
Isia czy niemiecka polka?
Jerzyk czy moze jednak Murray?
IMO bedzie dwojka polakow w finalach

ed hunter 05.07.2013 18:15

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...34192355_n.jpg

pali8 05.07.2013 18:23

Jakbyś nie czytał tych przygłupów, to byś może gdzieś indziej doczytał, że zdjęcia mają różną cenę...

Może masz gdzieś czasopismo Cats z lat 90, koniecznie sprzed 1998. Przypatrz się jakie poucinane. Zmiana nastąpiła w 1998, po AVN Awards i zmianie umów.

ed hunter 05.07.2013 18:37

Widzę, żeś nie w temacie...

pali8 05.07.2013 18:46

Ta, spisek, wiem.

Patrix 05.07.2013 18:47

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1255189)

Dokładnie. Ona bojkotuje stację (ma powód), stacja bojkotuje ją (dla głupiej zasady oko za oko).
Tracę na tym JA, czyli widz. Ta stacja nie jest profesjonalna.

Prezesik 05.07.2013 20:16

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 1255189)

Właśnie!
Radwańska serdecznie pogratulowała rywalce, a tylko wredny TVN24 zmanipulował wszystko!

ed hunter 05.07.2013 20:29

Jak widać, ale nie zatańczyła i się koszulką nie wymieniła.

pali8 05.07.2013 20:53

Mi się obiło o uszy, że urządzenia naprowadzające kamery były zainstalowane wcześniej na tym korcie, ale tylko na mecz wcześniejszy. Później je usunięto. Niedopatrzenie?

joujoujou 05.07.2013 22:01

Janowicz (jak na razie) chyba stracił koncentrację. Nie wiedzieć dlaczego od ponad godziny marudził sędziemu domagając się zamknięcia dachu i odpalenia świateł.

Tymczasem Murray zaczął demolować naszego rodaka - z 0:1 zrobiło się 2:1 i "nagle" sędzia zarządził dłuższą przerwę na zamknięcie dachu. I na to Murray się wściekł i zaczął głośno protestować. Decyzja sędziego jednak jest nieodwołalna.

Dach już zamknięty, zawodnicy się rozgrzewają.

Zetoxa 05.07.2013 22:12

Cytat:

Napisany przez Prezesik (Post 1255194)
Właśnie!
Radwańska serdecznie pogratulowała rywalce, a tylko wredny TVN24 zmanipulował wszystko!

trwały w uścisku ze dwie minuty :rotfl:
Radwańska jak zwykle przegrywa wygrany mecz :sciana:

Zetoxa 01.11.2015 18:02

no i mamy historyczny sukces Radwańskiej,
dzisiejszy finał nie tyle wygrała Radwańska, co przegrała Kvitova,
za to półfinał z Muguruzą był magiczny,
wielkie gratulacje dlaAgi :polska::1miejsce:

demek 01.11.2015 21:19

Dlaczego przegrala Kvitova? 5 niewymuszonych w calym meczu to jest dopiero magia...
Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. W pierwszym secie to chyba nikt by Isce nic nie zrobil...a im dalej tym gorzej. Odrodzenie w 3 secie level master.

czary2mary 02.11.2015 05:22

Takiej tenisistce jak Radwańska ciężko jest grać\wygrywać z "chłopami w spódnicach"- z potężnym i silnym serwisem i posyłającymi piłki z ogromną siłą ....czym sama nie dysponuje....a wszystkie "roboty" stosują identyczną taktykę na mecze z nią - zabieganie i zamęczenie jej ....
Kwitowa o pierwszym secie
" Miałam przygotowaną taktykę i wiedziałam, jak powinnam grać, ale nie byłam w stanie tego zrobić. Próbowałam grać agresywnie, ale myliłam się na wczesnym etapie akcji i nie byłam w stanie wejść w dłuższe wymiany. W pierwszej partii czułam się, jakby mnie zmiażdżyła i nie miałam żadnych szans."

Jedyne co może przeciwstawić Radwańska to doskonałą koordynację ruchową , zwrotność ,"łatwość poruszania",technikę uderzeń ,precyzja,zmiany rotacji uderzenia z założeniem wybicia przeciwnika z rytmu w czasie bombardowania jej części kortu....tym większy szacunek dla niej za wygranie tego niezwykle ciężkiego i trudnego turnieju..
Na świecie jest traktowana jak gwiazda tenisa i jedna z najładniej i najlepiej technicznie grająca zawodnicza co często przekłada się za uznanie jej zagrań za hit-najlepsze miesiąca czy turnieju ..
Również od kilku lat jest ciągle w czołówce rankingu WTA......ostatnim i jedynym przed nią któremu się to udało był Wojciech Fibak około ~30 lat temu...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:42.