![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chyba tylko zabojady moga miec dwojke zawodnikow w singlach w polfinalach
![]() Angole twierdza, ze jesli Jerzyk wygra z Kubotem to Andego rozbije serwisem jak w Paryzu. Final Djokovic - Janowicz to moze byc najlepszy mecz ostatnich lat a Djok niekoniecznie musi byc mega faworytem. Isie ta Niemka pojedzie jak motor kure patrzac na forme obu...choc poza Serena (!!!) nikogo ciekawego nie pokonala
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Jak stawiacie?
Isia czy niemiecka polka? Jerzyk czy moze jednak Murray? IMO bedzie dwojka polakow w finalach
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.05.2013
![]() |
Jakbyś nie czytał tych przygłupów, to byś może gdzieś indziej doczytał, że zdjęcia mają różną cenę...
Może masz gdzieś czasopismo Cats z lat 90, koniecznie sprzed 1998. Przypatrz się jakie poucinane. Zmiana nastąpiła w 1998, po AVN Awards i zmianie umów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Widzę, żeś nie w temacie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Ta, spisek, wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokładnie. Ona bojkotuje stację (ma powód), stacja bojkotuje ją (dla głupiej zasady oko za oko).
Tracę na tym JA, czyli widz. Ta stacja nie jest profesjonalna.
![]() |
#38 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Właśnie!
Radwańska serdecznie pogratulowała rywalce, a tylko wredny TVN24 zmanipulował wszystko!
![]() |
#39 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Jak widać, ale nie zatańczyła i się koszulką nie wymieniła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Mi się obiło o uszy, że urządzenia naprowadzające kamery były zainstalowane wcześniej na tym korcie, ale tylko na mecz wcześniejszy. Później je usunięto. Niedopatrzenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Janowicz (jak na razie) chyba stracił koncentrację. Nie wiedzieć dlaczego od ponad godziny marudził sędziemu domagając się zamknięcia dachu i odpalenia świateł.
Tymczasem Murray zaczął demolować naszego rodaka - z 0:1 zrobiło się 2:1 i "nagle" sędzia zarządził dłuższą przerwę na zamknięcie dachu. I na to Murray się wściekł i zaczął głośno protestować. Decyzja sędziego jednak jest nieodwołalna. Dach już zamknięty, zawodnicy się rozgrzewają.
![]() |
![]() |
#42 | |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Cytat:
![]() Radwańska jak zwykle przegrywa wygrany mecz ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
no i mamy historyczny sukces Radwańskiej,
dzisiejszy finał nie tyle wygrała Radwańska, co przegrała Kvitova, za to półfinał z Muguruzą był magiczny, wielkie gratulacje dlaAgi ![]() ![]()
![]() |
#44 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Dlaczego przegrala Kvitova? 5 niewymuszonych w calym meczu to jest dopiero magia...
Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. W pierwszym secie to chyba nikt by Isce nic nie zrobil...a im dalej tym gorzej. Odrodzenie w 3 secie level master.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
Takiej tenisistce jak Radwańska ciężko jest grać\wygrywać z "chłopami w spódnicach"- z potężnym i silnym serwisem i posyłającymi piłki z ogromną siłą ....czym sama nie dysponuje....a wszystkie "roboty" stosują identyczną taktykę na mecze z nią - zabieganie i zamęczenie jej ....
Kwitowa o pierwszym secie " Miałam przygotowaną taktykę i wiedziałam, jak powinnam grać, ale nie byłam w stanie tego zrobić. Próbowałam grać agresywnie, ale myliłam się na wczesnym etapie akcji i nie byłam w stanie wejść w dłuższe wymiany. W pierwszej partii czułam się, jakby mnie zmiażdżyła i nie miałam żadnych szans." Jedyne co może przeciwstawić Radwańska to doskonałą koordynację ruchową , zwrotność ,"łatwość poruszania",technikę uderzeń ,precyzja,zmiany rotacji uderzenia z założeniem wybicia przeciwnika z rytmu w czasie bombardowania jej części kortu....tym większy szacunek dla niej za wygranie tego niezwykle ciężkiego i trudnego turnieju.. Na świecie jest traktowana jak gwiazda tenisa i jedna z najładniej i najlepiej technicznie grająca zawodnicza co często przekłada się za uznanie jej zagrań za hit-najlepsze miesiąca czy turnieju .. Również od kilku lat jest ciągle w czołówce rankingu WTA......ostatnim i jedynym przed nią któremu się to udało był Wojciech Fibak około ~30 lat temu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
tenis |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Szukam spolszczenia do gry... | Racovia | Gry | 30 | 24.01.2016 03:09 |
Virtual Tenis | reszcz | Napędy optyczne CD | 0 | 11.11.2002 12:43 |