![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ciekawa grę prowadzi TPSA...
http://infojama.pl/article.php?sid=2287 no teraz usluga NEO za 99 zł (koszta instalacji), czekamy nadal na obnizenie abonamentu... ciekawy jestem kiedy to nastapi |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
volleyball
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
Ale nie mają jednego miecha za darmo, ponieważ tam nic nie jest napisane.
To promocja i tamato promocja (1,07 za miesiąc), których nie można łączyć. przez dwa miechy ty płacisz 200inst + 1,07mies + 149mies = 350 a przy nowej 99(1,07 za aktyw) + 149mies +149mies = 400 jak w morde strzelił Chyba że coś powaliłem. A nawet jak abonament zmaleje do 99zł, to my też mam 99zł? Czy zostajemy na 149?
![]() |
#3 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
no jak nie wykonają planu przyłaczonych to polecą pewnie głowy w polskim oddziale france telekom nazwanym dla niepoznaki tpsa
![]() BTW mnie tez interesuje obniżenie abonamentu ![]()
![]() |
#4 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dalej jest 30 dni testu. tylko za modem zamiast 199 pln, teraz placisz 99 pln i dostajesz prezent. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
ja mam umowe z Dialogiem na ISDN do kwietnia ... wieć musze sie z tym męczyć jeszcze troche.
I jesli Dialog nie wprowadzi DSL do tego czasu, to najprawdopodobniej przeżucam sie na NEO+ , a jakby jeszcze abonamencik do 99zł spadł .. to juz 100% !!
![]() |
#6 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
a promocje z ktorymi mamy do tej pory doczynienia wynikaja z rozpaczliwe pogoni za realizacja planow instalacji na ten rok
![]() |
![]() |
#7 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
@BD:Jakies pewne zrodlo
![]() "a promocje z ktorymi mamy do tej pory doczynienia wynikaja z rozpaczliwe pogoni za realizacja planow instalacji na ten rok " to to slyszlalem ze dostana ostro po lbach jezeli nie zrobia a to z tym abonamentem to dla nowych userow czy dla aktualnych tez?
![]() |
#8 | |
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
![]() pewnie wierchuczka ma tzw cel premiowy ustawiony na ilość podpietych pod neo+ lub jest to ich być albo nie być BTW znów dostałem błędnie naliczony rachunek od tePSÓW ![]() co ciekawe to rachunek firmują już nie Kielce, tylko Kraków, ciekawe kiedy wpadną na pomysł aby to robić z Suwałk lub Gujany Francuskiej ![]() aż się boję dzwonić na ich info bo last time czekałem dłuuuuuugo aż ktoś raczył odebrać pozdro
![]() |
![]() |
#9 | ||
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Łaskobójca
![]() |
@BD tylko że jak BOK miałem pod nosem to szło coś jeszcze załatwić a jak już był w Kielcach to była ch.. totalna, tak że nie wiem co bedzie teraz...
jeśli przyjać że jakość obsługi pogarsza się z ilością kilometrów to lepiej nie mysleć o tym ![]()
![]() |
#11 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() 1Mb/256kb >> instalacja 400 zł +VAT, abonament 149 zł +VAT 2Mb/512kb >> instalacja 400 zł +VAT, abonament 249 zł +VAT Do każdego dostępu oferowany jest jeden publiczny stały adres IP. i ja sie tylko modle, zeby przejscie z CDI plus na DSL byl mozliwy za oplata, ze sie tak wyraze... symboliczna ale jakos szczerze w to watpie ![]() czekam do konca roku, bo wtedy DSL do mnie dotrze i wszystko tak naprawde sie wyjasni
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
dobrze rozumiem ? 1Mb za 149zł !! czyli w tej cenie co NEO+ ? a dwa razy szybciej ?
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
za to moge sobie w domku w gorach zainstalowac 1 MB ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
o to Dialog tez widze ma eXtra oferte.
Ktos moze juz ma? Jakies opinie jak chodzi?
![]() |
#15 |
Łaskobójca
![]() |
Panowi dziś to tePSY przegieły
![]() ![]() jak ja to qrna kocham /znów wiszenie na tym ich party line ![]() pozdro
![]() |
|
|