![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cana ja dostalem wczoraj 2 faktury korygujace.
1. raz dostalem rachunek za telefon bez abonamentu za Neo. Podobno dlatego, ze umowa sie skonczya i nie beda mi na sile naliczac abonamentu za Neo. Co ciekawe w regulaminie jak byk stoi, ze umowa sie przedluza automatycznie na czas nieokreslony. W kazdym razie doplacilem do tego rachunku 199 zl i teraz przyszla korekta 2. podpisalem nowa umowe na rok w zamian na nizszy abonament. Niestety dostalem rachunek z naliczonym starym abonamentem 199 zl ale zadzownial do mnie pani z tpsa i powiedziala, ze amm sobie go skorygowac i bedzie OK a korekta przyjdzie
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja sie zastanawiam jak dialog wydoli tego 1mbit'a czy 2... - bo na neo nigdy nie mialem sytuacji ze cos szlo ponizej limitu (czyli mialem praktycznie cir'a) - jak bedzie wygladal ten 1mbit to nie wiem - a jak pomysle sobie ze na niego poleca glownie nalogowi sciagacze to na bank zapcha im sie wszystko i z tego 1mbit bedzie np o.2mbit efktywnie...
naturalnie to tylko spekulacje - ale wiem ze domowemu userowi do przegladania www i sciagania co jakis czas paczki ze sterami to nie jest potrzebny 1mbit - i wezma go wlasnie emulkowcy...a mulek potrafi zamulic kazda siec takie tylko sceptyczne spojzenie - choc ja dzis wlasnie ide sie dowiedziec kiedy dialog dotrze na moje osiedle ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
a czy ktoś z Was słyszał o tym, że podobno od nowego roku ma być w ofercie NEO z połową obecnej prędkości (256) za ok 80-90zł?
![]() |
#19 |
=F=
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
1. cena NEO+ w od następnego roku 99zł _info nieoficjalne od pana z TPSA
2. Dziś dostałem rachunek za telefon: mieszkam w Toruniu, natomiast należę do regionu w Olsztynie! (już nawet nie w Bydgoszczy), mało tego - biuro napraw (błękitna linia9393) ma w adresie Koszlin!!! Toż to normalna paranoja. Nalezy się dziwić, że rachunki w ogóle dochodzą, a że mają błędy to naprawdę drobnostka. Gdyby można było, to pozbyłbym się telefonu a zostawił tylko NEO, ale tak się chyba nie da. Miłego wieczoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
pozdro
![]() |
![]() |
#22 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Mozna nadal miec najnizszy abonament.
Oto artykul z: http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/...omia_a_19.html Telekomunikacja Oszczędny abonament TP SA Prawa nabyte będą zachowane Klienci Telekomunikacji Polskiej, którzy wciąż mają abonament oszczędny, po jego przymusowej zamianie na pakiet socjalny będą mogli w dalszym ciągu korzystać z usług innych operatorów i usługi stałego dostępu do Internetu. Firmy, które wykupiły plan oszczędny, będą mogły korzystać teraz z pakietu socjalnego. Takie są postanowienia uchwały 192/03 zarządu TP SA z 4 listopada 2003 roku. Gdy w lipcu "Rz" jako pierwsza poinformowała, że TP SA zrezygnuje z oferowania abonamentu oszczędnego i zastąpi go socjalnym (w obu jest niski abonament i drogie rozmowy), wśród operatorów alternatywnych rozpętała się burza. W pierwotnej wersji TP SA chciała bowiem pozbawić osoby "przeniesione" z planu oszczędnego do socjalnego możliwości swobodnego wyboru operatora świadczącego usługi międzymiastowe, międzynarodowe i połączeń do sieci komórkowych, a także zamierzała uniemożliwić korzystanie ze stałego dostępu do Internetu (usługi SDI, Neostrada). Tym, którzy już korzystali z tych usług sugerowano, że powinni wybrać droższy abonament - standardowy. TP dała swym klientom czas do 15 listopada na podjęcie decyzji, który abonament wybierają. Oświadczyła też, że ci, którzy tego nie zrobią, zostaną objęci abonamentem socjalnym zamiast oszczędnego. W lecie prawnicy związani z operatorami niezależnymi twierdzili, że takie postępowanie TP SA może oznaczać niezgodne z prawem wykorzystywanie pozycji rynkowej, a także to, że firma chce odebrać klientom prawa nabyte. 4 listopada zarząd TP SA zdecydował, że ci z klientów TP, którzy posiadając abonament oszczędny korzystali z usług innych operatorów, w tym z preselekcji, a także ze stałego dostępu do Internetu, zachowają te uprawnienia w planie socjalnym, a ograniczenia będą dotyczyć tylko nowych klientów. Zdecydowano też, że abonenci posiadający numer REGON (czyli firmy) i korzystający z abonamentu oszczędnego mogą korzystać z planu socjalnego.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
no wlasnie Ci co maja moga miec nadal
ale reszta juz nie moze zmienic na ten abonament
![]() |
|