![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Terminator 4 - jedanak nakręcą
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
skoro
arnold ma zostac politykiem to trudno zeby mial czas na terminatora ?
chociaz za takie pieniadze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja tam czekam, na Rambo XIX!!!
To bedzie hit!!!
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zaaa coo!?
dlaczegooo?! poooo cooo?! dla kogo?... ja pie...... czego o ludzie nie wymysla a swoja droga to koncowka 3 tak sie prosi o kontynuacje ze to bylo pewne mam tylko nadzieje ze zrobia wreszcie pozadna jatke, rzeznie, masakre - a nie przegadane romansidlo z wybuchami w tle... ja chce krwi!! tak samo matrix2 - przegadane romansidlo (maarniuuutkie) z dwiema fajnymi bijatykami i nienajgorszym soundtrackiem - ale rzezni malo...
![]() |
![]() |
#6 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
odbior filmu bylby inny, gdyby polecial w calosci, a tak na koncu mamy: TO BE CONTINUED... ale mnie sie podobal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Napis glosi: =To be concluded= ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Coz wedlug mnie to Terminator3 jak i Matrix 2 to jedno wielkie gowno.
Szkoda czasu aby to oogladac malo tego po obejrzeniu Matriksa2 to jakby mniej mi sie podoba juz 1 a to byl calkiem niezly film. Za to terminator (1 oczywiscie) to niewatpliwie niezly filmik i jak dotad zadna czesc nie dorasta mu do piet (znaczy 2 i 3 ![]() Poza tym malo jest filmow, ktorych dalsze czesci sa lepsze niz te pierwsze. W chwili pisania tego postu to nawet nie przypominam sobie jakiejs dobrej kontynuacji. Pomijam tutaj film Wladca Pierscienia i dwie Wieze bo trzy czesci byly krecone naraz, a to zmienia postac rzeczy i jak dotad obydwie czesci byly niezle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
skromnie uwazam ze alien: 8 pasazer i Aliens to dwa rownie dobre - choc zupelnie inne - filmy
a - i term2 tez byl niczego sobie - bylo w nim widac reke Camerona i wymuszone tym efekciarstwo i wybuchy - ale zrobil to naprawde ze smakiem
![]() |
![]() |
#10 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
moge jeszzce dodac, ze malo, ktora ekranizacja powiesci jest lespza od ksiazki ![]() Na swoim przykladzie wymienie Ojca Chrzestnego. Ksiazka super a film biedny. Albo Chrabia Monte Christo. Szczegolnie chodzi mi o ta najnowsza wersje amerykanska ( ci to rzeczywiscie maja talent do ekranizacji powiesci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Re: Terminator 4 - jedanak nakręcą
Cytat:
Bozeee... na prawde nie maja na co wydawac kasy, ja rozumiem ze sie zwroci X iles tam. Nigdy nie lubilem tego rodzaju kina ![]() 3 obejzalem tylko do polowy, nie moglem sie zmusic na dluzsze ogladanie. A tu nie spodzianka 4!!! tylko sie chlastac szarym mydlem ![]() Ostatnio zmieniany przez -Kowalik- : 05.09.2003 o godz. 16:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
|