![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teroryzm w Europie
W Londynie znów 3 bomby w metrze i jedna w autobusie...
Mi się wydaje że ktoś sobie teraz jaja zrobił. Chodzi mi po głowie pomysł - wziąć opakowanie, nasypać do niego tak ze 3 kg. piasku, wsadzić to do torby reklamówki, wsiąść z tym do metra przez "zapomnienie" pozostawić w wagonie. Ciekawe czy by ktoś zareagował? W Polsce znaczy. Siła sugestii jest ogromna. Wszyscy mówią o metrze, tymczasem jesli ktos miałby być terrorystą, to w Warszawie wytypowałby do ataku albo tunel kolejowej linii średnicowej (ładunek w pociągu) albo idiotycznie gigantyczne centra handlowe - Arkadia, Blue-City albo Galeria-Mokotów, o układzie korytarzy tak poplątanym że nawet w sytuacji normalnej trudno jest trafić do wyjścia - wszak klient ma łazić po piętrach i po sklepach i ma kupować, a nie wychodzić z centrum po zakupieniu tego po co przyszedł. Gdyby ktoś tam podłożył ładunek, sama bomba zranilaby osób kilkanaście natomiast kolejna setka padłaby ofiarą paniki. A za to powinien współodpowiadać ten kretyn który dał zgodę na realizację takich projektów centrów. P.S. to moje wyobrazenia - jelsi ktos mialby mnie zaatakowac za terroryzm ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|