![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Testy próbne w GIMNAZJUM
Koledzy gimnazjalisci jak wam poszedl test?Moze troche glupie to pytanie ale tak chce tylko sie rozeznac. Pewnie malo jest tych gm ale wiem ze np. tomgoo)
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() |
Nie było tak źle,matematyczno-przyrodniczy dużo trudniejszy jak dla mnie.... dzisiaj wyniki w wyborczej byly podobno, nie wie ktos czy jest ten artykuł w necie ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() |
matematyczno-przyrodniczy duzo trudniejszy!!!
Np. Ja nie mialem jeszcze z cieplem wlasciwym ;( To z tymi szklankami tez bylo glupie!Zobaczymy jakie beda wyniki dobrze ze to tylko probne. Ale oceny z polaka mi wpisze. Z matmy mowila ze nie!
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
HEHHEH testy z gimnazjum
HAHAHAHAHAHAHA
|
|
|
|
#6 | |
|
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
testy z gimnazjum - pozwole sobie na wywód z mojej strony buachcahcacahcachachach - sorki ale te testy to bułeczka przeglądałem w gazeci te testy mata pikus a te dotyczace literatury to jak 11 lat temu zdawałem do szkoły sredniej były o głowe trudniejsze - na cóż obniżamy poziom do poziomu unii - tak pozatym z netu kiedys sciagnelismy pytania na uczelnie (!!!) angielska - nazwy nie podam ale pewno niektórzy moga sie domyslic :
te które pamietam 1.podaj długosc 1 prostej w trójkacie znajac katy 90/45/45 i 2 długosci poków ))2. podaj brakujacy kat w trójkacie znajac 2 katy choinka myslałem ze wiecej pamietam z fizyki tez były tak trudne no i dla udupienia pewno było jedno pytanie zeby nie odpowiedzieli przypadkiem x. Jaką czasteczka jest czasteczka wody ibyły 2 rysunki H--O--H oraz O H/\H no ja sie przy tym ubawiłem - i mały konkurs jaka czasteczka jest czasteczka wody (a czy b) i jak takowa sie nazywa - nadmieniam ze bez taaaaaakiej wiedzy na studiach z chemia nie macie czego szukac ))
|
|
|
#8 |
|
Rejestrowany
![]() ![]() |
Oczywiscie czasteczka b.
![]() 0 H/\H O ile sie nie myle jest to dipol. Wizania maja byc ulozone pod katem 104,5 stopnia. Wiazanie takie nazywa sie spolaryzowanym (polarnym). Jaka ocene dostane Panie profesorze Sniper
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
jestem pod ogromnym wrazeniem bdb ( bo na studiach nie ma cel )
dla całości wystarczyło podać ze jest to cząsteczka kątowa ale naprawde duże brawa
|
|
|
#10 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
mnie czeka dopiero za rok
|
|
|
#11 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: Testy próbne w GIMNAZJUM
Cytat:
![]() Tylko ja nie maiłem tego testu........... Dopiero bedzie pod koniec lutego! Wy już go mieliście:o Może zarzucicie jakies pytania?? |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Rejestrowany
![]() ![]() |
Cytat: