![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Tetrabajty-cd
Ludzie!!! A gzdie luzik?!
Chciałem odpowiedzieć,a tu szlaban!!! :o Cana,Sid,Maps,Bas,gdzie Wy? dlaczego nikt się nie dziwi? Żart,to żart.Były tu juz różne żarty.Grzeniu na priva wysyła jaja do potegi i - SLAVA!!! ![]() Zauważcie-najwiecej podglądów mają posty-jaja-pozamerytoryczne.I to one żyją najdłuzej.I to one stanowią-dla mnie -atrakcyjność tego forum.Wiele się na forum nauczyłem,ciągle sie uczę z wypowiedzi forumowiczów.Jednak,żywi ludzie,a wychodzi na na Off-ie-to jest niebywała gratka.jest to forum tematyczne,jełopy szybko odpadają i dobrze,a tu żart niewinny i ...afera. Ja stary wapniak mówię temu co skasował dyskusję-fuj,fuj! Wszyscy byli oburzeni pskuwkami - ale jak długo te posty żyły?Jak zywe budziły dyskusje? BD-tyle razy krytykowany,ale myslę,że raczej z sympatii,tego postu by raczej nie zamknął,a tu proszę -Zbieg. Widzę,że na Forum dzieje się czasem nie tak,ale-to my-forumowicze,to forum tworzymy i jak dotąd-dupki odpadają i zadna szkoda sie nie dzieje. Zainteresowałem Forum wielu moich kumpli-ale - jeszcze raz apeluje - nie wypalajmy na kolanach. LUDZIE-luzik!! ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
luzik musi ustąpić wobec problemów egzystencjalnych, które są co chwila odkrywane przez modnychratorów tego forum:cool:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
jesli ktos by sie pofatygował .. to ja bardzo chetnie .. poczytam .. pooglądam ..co tam macie ciekawego
![]() ![]() ![]() jesli masz czas.. masz coś smiesznego PRIV ![]()
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
[QUOTE]sayan napisa***322;(a)
jesli masz czas.. masz coś smiesznego PRIV jasne-pytac brzuszki@wp.pl ale co sądzisz o meritum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ano stalo sie to forum jakies sztywniackie od jakiegos czasu. Tak jakby na pokaz bylo, z kazdej strony ciagle probuje sie tu ludzi uczyc moralnosci, teraz dopiero co czytam jak to zle ze ktos na priva spyta o serial czy cracka.....a niby jak ma spytac zeby byc w zgodzie w regulaminem, a kto tego nie lubi niech to zaznaczy np w podpisie. A taki post - zart wlasciwie nikomu nie zaszkodzil, Zibix w koncu przyznal sie ze zrobil kawal a nie musial. Koledzy moderatorzy, troche luzu by sie zdalo jednak w koncu to nie przedszkole zeby ustawiac po katach.
PS Oldgringo bede o tobie pamietal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
![]() ![]() |
grzeniu
o Oldgringo .. to pamietasz.. a omnie ?
![]() |
#9 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
To co to forum wyróżnia to dział po tytułem off topic na którym prócz rozmów tematycznych można poczytać lub pooglądać sobie różne ciekawostki i żarty. Sam osobiscie kilka zamieściłem. W naszym smutnym i ponurym świecie gdzie każą nam się wypowiadać wszędzie na poważnie miło jest znaleźć miejsce gdzie ludzie na poziomie są na luzie. Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru.
![]()
![]() |
#10 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
[QUOTE]jacoob napisa***322;(a)
[ . Mogę mieć tylko nadzieje że pochopne zamykanie niektórych postów było spowodowane chwilowym brakiem poczucia humoru No właśnie.A zze długie jesienne wieczory sprzyjają reprodukcji,proponuję załącznik - ku przestrodze :-D :-D :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
A tak wyglada chlodzenie mojego komputera
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
grzeniu - ja rowniez prosilbym o dopisanie mne do listy szczescliwcow odczyujacych twoje maile - adres w podpisie
co do Zbiega12 itp. - ostatnio chyba moderatorom puszczaja nerwy, bo kasuja co i jak sie da - a pogorzki ze Zibixa beda obserwowac sa smieszne - a niech sobie do woli obsewuja - ja na jego miejsce bym przelknal strate i na takei sztywnackie forum nie wracal - kurde czy on zrobil cos zlego? okradl? dal cracka? serial? NIE! zazartowal z nas - w tym ze mnie - i co? swiat sie zawalil? moja duma ma sie dobrze - pytanei czemu moderatorzy sie tak zirytowali?... bo pewnie ktos 'zglosil post'... - oni i tak zadko tu zagladaja - stanowczo za zadko jak na moj gust - ktos kto zaglada tu raz na tydzien nie jest godzien posadki moderatora - bo co to za moderator ktory zamknie 'niedobry' watek po tym iedy przeczyta go i zapisze na dysk (rboie tak ze wszystkimi goracymi tematami) tysiac ludzi? wiec tak - popieram brzuszkiw calej rozciaglosci - forum, zwlaszcza off topic powinno byc wolne - moderacja owszem ale w zgodzie z regulaminem - post zibixa go NIE naruszyl - zabijajac offtopic zabijacie forum i swoje posadki - pamietajcie o tym!
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
![]() ![]() |
tak dla przypomnienia ludziskom o tym poście
![]() |
#14 | ||
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
1. Przychodzą brzuszki i piszą posta (powinien być z krakiem lub z serialem ![]() 2. Przychodzą majonez, wchodzą, stwierdzają i... kasują serial 3. Przychodzą zbieg, wchodzą, stwierdzają i... zakładają kłódkę 4. Przychodzą monter, wchodzą, stwierdzają i kasują cały topic 5. Przychodzą bd, wchodzą, nic nie stwierdzają ale wiedzą (bo mają już na oku) i dają brzuszkom banana. Zobacz ile osób ma zajęcie. Stąd okrągła liczba masakratorów ![]() Sam tylko jednego nie rozumiem i może ktoś mi podpowie - na cholerę brzuszkom banan ![]() Cytat:
:-D
![]() |
![]() |
#15 | |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Re: Re: Tetrabajty-cd
Cytat:
banan, jak każdy inny owoc, z wyjątkiem kaktusa ![]() ![]() |
|
![]() |