![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
![]()
Kurcze siedzę sobie spokojnie na tlenie (którego nie mam wcale tak długo) nagle zielona buźka zamienia się w szarą....
hmmm pomyślałem że padło odczekałem moment i tlen pokazuje że hasło nieprawidłowe próbuję raz... dwa.... trzy.... heh lipa troszki więc postanowiłem skorzystać z podpowiedzi no i proszę ciebie kilkam a tam.... zamiast pytania które dałem przy rejestracji jest "Cracked by sexylaska@o2.pl" ![]() KUNA a taki login miałem heh co robić wysłałem maila do sexylaski ale nie sądze by odpowiedział/ała a nakgorsze jest to że ja nic nie zrobiłem z sexylaską nigdy nie gadałem hmmm taki atak bez powodu normalnie chore to jest ![]() heh ubolewający Paja
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
czyli wynikaztego, że miałeś za proste pytanie i ktoś zgadł i pozmieniał twoje dane
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
niezwykły
![]() |
heh sam nie pamietam pytania ale mogłaem dać proste bo myślałem żę samemu je trzeba będzie wpisać/ A tu gotowe. chyba nic mi nie zostało jak założyć nowe konto
![]()
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nie zapomnij zmienic tez maila tutaj bo jezeli miales podany ten sam a ktos jakos dojdzie ze tutaj masz konto to moze ci namieszac (formularz odzyskiwania hasla)
poza tym napisz do admina tlena moze uda sie odzyskac konto - i zrob screena na wszelki wypadek tego ze jest napisane cracked
![]() |
#5 |
![]() ![]() |
Dalej twierdze że skype górą 8 )
|
![]() |
![]() |
#6 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
niezwykły
![]() |
ok mail do adimistratora tlena wysłany (mail@o2.pl) mam nadzieję że szybko odpowiedzą. heh trzeba się na błędach uczyć
Wielkie dziękie do Rafała zaraz wyślę kopię poprzedniego maila.
kto najlepiej gra na wieśle? otóż ja gram całkiem nieźle ! Ostatnio zmieniany przez paja : 25.01.2005 o godz. 22:46 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() Mialem podobna przygode z tlen, tylko od drugiej strony Kiedys zalozylem sobie konto, chwile uzywalem i przestalem... po jakis 2latach zachcialo mi sie znow, pamietajac ze mam tam konto prubowalem sobie przypomniac adres itd uzylem swojego standardowego loginu, ale haslo cos nie dzialalo... wybralem podpowiedz, a tam bylo jakies durne pytanko, odpowiedzialem na nie i wlaczyle sie tlen Nagle male zdziwienie, bo sciagnely sie kontakty do ludzi ktorych nie znam...
![]() |
#9 |
niezwykły
![]() |
![]() ![]()
#10 |
niezwykły
![]() |
Fsiuuu już wszystko wporząsiu tlen mam sexylaska zablokowana zostane przy tym komunikatorze właśnie za szybką pomoc.
dzięki panowie ![]()
#11 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
A wiec sprawa zalatwiona, zamykam.
|
![]() |
![]() |
|
|