![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
??? Toca Race Driver ???
Zainstalowałem w/w gre, lecz jest zabepieczone FADE'em. Mam do niej rodzynka. Lecz głos w grze jest zmodyfikowany, ZA SZYBKI, jęczący. Czego to wina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
fade to nie zabezpieczenie - tylko specjalny system ktory wykrywajac 'lewa' kopie gry pozwala z niej grac - ale modyfikuje ja do stanu nieuzywalnosci - w operation flashpoint np. wzrastal rozrzut broni, matowialy tekstury, sypal sie dzwiek (w taki sposob jak mowisz), litety stawaly sie nieczytelne - problem znikal odrazu po wlozeniu oryginalu do czytnika
dopiero 3 backup jaki zrobilem zostal zaakceptowany - dodam ze mam oryginal tobie chyba tez zostaje przegranie tego najlpeiej jak sie obecnie da - lub szukanie rodzynka - dodam ze do flashpointa rodzynka w koncu nie zrobiono - te ktore byly dzialaly na 20% systemow
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
![]() |
u kolegi gra była instalowanan z tej samej płyty i działa normalnie :/ poczekamy zobaczymy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
A u mnie w TOCA Race Driver po paru wyścigach samochody same wylatują w górę...
Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
ja mam problem z Colinem 3 tej samej firmy (Codemasters).
Wszystko gra, ale po jakims czasie sypie sie dzwiek i jest tak szumiacy nieda sie tego sluchac. to powod tego programu wykrywajacego lewe kopie ? shuma02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
tak - tak samo jak latanie samochodow
w polsce gry z tym bonusem to te napisane przez codemasters i rozprowadzane przez Cenge
![]() |
![]() |
#7 | |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Cytat:
wiesz moze jakis sposob by to naprawic ? shuma02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
kupic oryginal - albo dobrze skopiowac gre - jesli masz oryginal i ciagle masz problemy - udaj sie do wydawcy -prawdopodobnie twoj czytnik zle obsluguje to zabezpieczenie
![]() |
![]() |
#9 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
FADE (Codemaster)jest jednym z nowszych systemów zabezpieczeń. Jedynym jego zadaniem jest nie tyle co powstrzymanie wykonywania samych kopii co zniechęcenie graczy do kupowania pirackich płyt. FADE łączy w sobie kilka elementów z komercyjnych systemów zabezpieczeń (niestety nieznanych) oraz triku polegającego na usuwaniu z czasem funkcji gry/programu przy korzystaniu z pirackiej płyty. Jak głosi hasło reklamowe technologii "Original discs don't FADE" co można przetłumaczyć "Oryginalne krążki nie znikają". Usnięcie tego zabezpieczenia jest trudne bowiem wymaga zastosowania odpowiedniego *****-a, który usunię z wykonalnego pliku funkcje "znikania". Innym przykładem tego zabezpieczenia są gry firmy Codemasters : Operation Flashpoint i Colin McRae Rally 3.(CD-burner).
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 30.07.2003 o godz. 20:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.05.2003
![]() |
Szukam cukierka do toca 2?/ ma ktoś, prosze na meila clon5@wp.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Tutaj
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 12.06.2004 o godz. 07:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
hahaha zabawny ten rodzynek, ale ich załatwiłeś ja nawet na forum nie pytam o takie żeczy tylko szukam na www.a*t*l*v****.us, a po tobie Michale to bym się tego nie spodziewał że nie wiesz co jest z tą Tocą2 Wystarczy zmniejszyć przyśpieszenie sprzętowe DirectX'a i głos powinien być LUX
PS. A czy ta toca nie jest przypadkiem moja?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
po drugie: nie wiem czy taki zabawny ten "rodzynek" bo kompa mi zwiesił :[ |
|
![]() |