![]() |
Cytat:
2500+ Barton, 512DDR, Radeon 9000 pozdro |
Cytat:
Znalazłem taki temat w google http://groups.google.pl/group/pl.rec...3bf597dd9ba333 Koleś pisze, że zwalniał mu w jakości 1080p i zainstalował najnowsze sterowniki kazaa codec pack i jest już dobrze... hmmmm może u mnie też sprawa dotyczy tego, że jak Elephant dream zwalniał mi to troszkę podejrzane było, że obciążenie procka było 69% max. Oczywiście jak zwalniało to wyrzuciłem ten filmik.... Jak ja nie lubie sciągać czegoś kilka razy :[... |
Hmm no to juz wiem skąd to ściągnąć.. niestety 40 pare godzin muszę czekać.. hmm no i już seeda nie ma. Trudno. Może kiedy indziej dorwe jakiś film HD. Hmm pytanie do tych co wypożyczają DVD, można wypożyczyć gdzieś w Warszawie jakiś film nagrany w HD?? najlepiej w 1080p.
|
Cytat:
Jeżeli ktoś sie zdecyduje to ściągnać to zapraszam od Jutra od 11:) P.S. 2 posty wyzej dałem listę albumów swoich jakie mam czy ktoś chce coś? Jeżeli tak to musi mi napisać przed 20 dzisiaj. Również będę seedować 2 doby. |
Cytat:
|
Cytat:
Miłej zabawy!:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit: Albo użyj innego klienta który lepiej sobie radzi z natem np Bit Comet, albo Bit Spirit.. Pozdro;] |
Cytat:
Port 81 jest już przypisany czemuś hosts2-ns 81/tcp HOSTS2 Name Server hosts2-ns 81/udp HOSTS2 Name Server port 8080 pewnie administratorzy zablokowali. Nie jestem pewien, ale jeżeli go ustawie to pewnie będzie powodować problemy ze stronami www. http-alt 8080/tcp HTTP Alternate (see port 80) http-alt 8080/udp HTTP Alternate (see port 80) Port 6 jest # 6/tcp Unassigned # 6/udp Unassigned a to że nie jestem connectable tego pewnie nie ominę nawet na porcie 80.:( Jak sesja się skończy to popróbuje |
Raczej nie masz szans na connectable, uzyj BitCometa, wybierz dowolny port i zawsze ktos, kto jest connectable sie polaczy i sciagnie od ciebie, a pozniej sie juz rozejdzie
|
Cytat:
|
Cytat:
Skąd wzięłeś tę liste portów?? Z jakiejś strony?? Ja wiem ze jak ustawisz na 80 to nie zablokujesz sobie www. U brata na mazurach tak mu bitspirita ustawilem, dodatkowo zaznaczenie omijaj nat przez udp pomaga. (jest za natem bez fowardu portu) No ale jezeli nie chcesz tak ustawic to trudno. Zaraz zrobię miejsce na dysku i zobacze jak to będzie lecieć... Pozdro;] |
Cytat:
Ok pobawię się jutro czy kiedy tam będę na uczelni i będę mieć dostęp do kompa ojca:-). Pozdrawiam P.s. Sam jestem ciekaw czy działa seedowanie. Jakie masz łącze? |
Cytat:
Hmm to ustaw na 80, nic sie nie stanie, a będzie lepiej. Mam Internet DSL 4000 Czyli 4 megabity. Hmm ale chyba dupa z tego będzie bo wyskakuje mi błąd "błędne informacje o peerze". Jestem zarejestrowany na stronce i nie mam już czasów oczekiwania, więc nie wiem, może błąd trackera? Oto link do obrazka z błędem: KLik Ktoś ma jakiś pomysł?? Edit: już się połączył, przez pewien czas coś sciagał z prędkością do 20kB/s i znów stoi..:/ aeiouy nie uważam żeby azureus był zły, ale za natem znaczenie lepiej sobie radzą Bit Spirit i Bit Comet... hmmm ale się na edytuje dzisiaj:D No idzie skacząc:P od 13 kB/s bo 200kB/s.. ale z Tobą nie jestem podlaczony tylko z jakimiś innymi dwoma peerami. Pozdro;] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:28. |