![]() |
torrnet - problem... ???
hej...
mala sprawa... dziwna sprawa... uzywam torrenta krotko fakt... i nie znam sie za bardzo na tym... dopiero poznaje ta piekna siec... mam Bit Comet'a 0.60 sciagalem sobie filmik 1.38 GB ale sciagnelo mi sie 52 % bodajrze... po czym zmienilem sobie rozmiar partycji... i sciezka gdzie sciagany byl dany film ulegla zmianie na tyle ze zmienila sie tylko literka... myslalem ze to bedzie tylko... a wyszlo na to ze to AZ... po zmienia partycji uruchomilem klienta torrenta i dany plik byl dalej w sciaganych ale to ile byl sciagniety uleglo zmianie wlasnie z tych 52% na 0,0% czyli od nowa pczy czym... okazalo sie ze (moj blad) podalem sciezke w sciece... tzn... bylo J:\[NewTorrents.info]_Goal.DVDSCR.XviD-BABiES po zmianie partycji mialo byc F:\[NewTorrents.info]_Goal.DVDSCR.XviD-BABiES ale moj blad tak wiem ustawilem F:\[NewTorrents.info]_Goal.DVDSCR.XviD-BABiES\[NewTorrents.info]_Goal.DVDSCR.XviD-BABiES po czym sie zjarzylem ze taki zrobilem blad... ale... no wlasnie to nie wszystko... jak spojrzalem na statyski to do sciagniecia nie mialem 100 % tylko te 48% czyli jakies 685 mb bodajrze... caly czas pisz mi ze mam niby nic ale do sciagniecia niby tylko tyle... i co teraz z tym fante zrobic... jak to przywrocic... pisze ze kazdego pliku mam po 0 %... 700 mb straty to nic... w zasadzei tak... ale chcialbym to na przyszlosc jakos uniknac... czy ktos z Was kiedys robil takie "myki" ?? osiol owszem i to banal... ale torrent mi sie nie udal... :| wielka prosba o pomoc i z gory dzieki... EDIT: zapomnialem dodac ze probowalem podmieniac pliki scniagniete na puste ktore sie zrobily z tych co juz sciagnalem na wylaczonym programie co nic nie pomoglo... ale staty sie nie zmienily i dalej pisze ze potrzebuje sciagnac tylko te 48%... ale tez wlasnie nadal pisze ze mam 0,0% sciagnietego... :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |