Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.11.2003, 13:31   #31
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smarek, szukaj szybko tego dziwoląga i przysyłaj, muszę go potestować, o takim cudaku jeszcze nie słyszałem

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.11.2003, 14:10   #32
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
ctrl + t - nowy skrot do opanowania

zakladki to jest to, czego mi brakowalo w tym programie
niesamowicie ulatwiaja prace, zwlaszcza jak sie ma kilka partycji i ciagle trzeba cos kopiowac zmieniac itd

jednym slowem rewelacja

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 14:33   #33
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... prawda, słowem Ghisler ruuulez
Stary 19.11.2003, 14:55   #34
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
No dobra.. czego to sie nie robi dla forumowiczow :d LOL
pozdro

http://windance.org/wincmd.key
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 15:09   #35
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

... eee, normalny kluczyk niejakiego Ballota, hula po świecie od 2 dni, nie mam pojęcia dlaczego ci zrobił taką kaszankę
Stary 19.11.2003, 16:42   #36
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Co do emotow, nie dzialaja na 'tylo slusznym IE'.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 19:10   #37
misz_masz
KiNgOfOcEaN

Data rejestracji: 06.09.2002
misz_masz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
ctrl + t - nowy skrot do opanowania

zakladki to jest to, czego mi brakowalo w tym programie
niesamowicie ulatwiaja prace, zwlaszcza jak sie ma kilka partycji i ciagle trzeba cos kopiowac zmieniac itd

jednym slowem rewelacja

zakładki rulezzzzz
misz_masz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 20:10   #38
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zakladki i przycisk historia - w koncu! zeby jeszcze pokazywal wszystkie pliki z serwerow ftp linuxowych i bylby prawie ideal... juz jest najlepszy
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 20:35   #39
koliber24
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.11.2003
koliber24 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Talking

thx thx thx Zetoxa juz zassałem i jest ok też nie wyobrażam sobie jego braku na kompie wielkie dzięki

Ostatnio zmieniany przez koliber24 : 19.11.2003 o godz. 20:37
koliber24 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.11.2003, 21:54   #40
Marius_The_Mad
Avatar użytkownika Marius_The_Mad

Data rejestracji: 25.07.2002
Marius_The_Mad zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Ten FAR przypomina mi legedarnego Dosa Navigatora, byc moze to jedna firma zrobila?
A przypomina, przypomina. Ale nie, to nie ci od DOS Navigatora - to ci od... RARa. :chytry: A teraz jego rozwojem, chociaż potwornie wolno, zajmuje się osobna grupa ludzi.
How you all would bleed for me
Alice in Chains
Marius_The_Mad jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.11.2003, 15:21   #41
Vavoom
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.11.2003
Vavoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Fajną opcją w TC 6.0 jest możliwosć ustaiwenia buforu przy kopiowaniu dużych plików. Taki filmik z partycji na partycję na Celeronie 466 i UDMA33 kopiuje się 1:15, a nie 3:00 jak przedtem! Yeah!
Vavoom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.11.2003, 15:45   #42
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

pewnie piszesz o przycisku Kolejka, piękna sprawa
Dołączone obrazki
File Type: png 1.PNG (5.8 KB, 123 oglądane)
Stary 27.11.2003, 22:36   #43
Vavoom
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.11.2003
Vavoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
pewnie piszesz o przycisku Kolejka, piękna sprawa
To też swoją drogą. Dokładnie chodziło mi o to co jest w załączniku.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Total Commander 6.0-tc6turbo.jpg  
Vavoom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.11.2003, 00:29   #44
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja naprzykład długo sie broniłem przed WC qmpel mnie do niego jakos nie dawał rady przekonac potem zaczełem sie bawic ftp i stronkami i !!! teraz bez TC zycia sobie niewyobrazam chociaz musze do pracy nad www uzywac winscp (wrrr) a do piet mu nie dorasta!! - ja tam linki dostałem od [...] i oczywiscie Broader-ka (RiP)
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.11.2003, 01:03   #45
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Za czasów WC 4,03 poustawiałem sobie schemat kolorystyczny specjalnie pod kątem przyjemnego i niejaskrawego koloru, wybrałem odpowiednie belki, które mi pasują a które nie, i tak oto prezentuje się mój TC6 (w załączniku)

Dla mnie jest to funkcjonalny oraz graficzny majstersztyk. Gdyby ktoś chciał wincmd.ini z tego co widać na screenie, to chętnie zamieszczę.
Dołączone pliki
File Type: rar TC6-Zbieg12.rar (66.6 KB, 41 oglądane)

Twoje uprawnienia: