Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.11.2003, 01:18   #46
adixo

Data rejestracji: 02.01.2003
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zbieg12
Za czasów WC 4,03 poustawiałem sobie schemat kolorystyczny specjalnie pod kątem przyjemnego i niejaskrawego koloru, wybrałem odpowiednie belki, które mi pasują a które nie, i tak oto prezentuje się mój TC6 (w załączniku)

Dla mnie jest to funkcjonalny oraz graficzny majstersztyk. Gdyby ktoś chciał wincmd.ini z tego co widać na screenie, to chętnie zamieszczę.
Bardzo to ładnie wygląda ale za wincmd.ini dziękuję
mam już tą samą kolorystykę od wieków
różnice w przyciskach.

Ps. Taaak piosenki z kaaza i filmiki - jak zobaczą to ci z Gorzowa to najazd masz zapewniony hihihihihi
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.11.2003, 01:34   #47
MaciejT
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.06.2000
MaciejT zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez adixo
Ps. Taaak piosenki z kaaza i filmiki - jak zobaczą to ci z Gorzowa to najazd masz zapewniony hihihihihi
PS To nie mój komputer :chytry:
PS2 To co widać i tak nie jest sciagane bo qmpel ma kazy i inne poblokowane

Kolorki mi się bardzo podobają, choć z początku miałem różne zestawy
Stary 29.11.2003, 06:11   #48
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Question

Cytat:
Napisany przez Zetoxa
jest na stronie Ghislera od wczoraj (w dziale download, na głównej jeszcze 5.51), kilka poprawek i nowy rodzynek rzecz jasna, sczegóły na forum Patrixa.
ok, a teraz moje dwa głupawe pytania ...
Jaka strona jest tego Ghislera...może ktos zapodać adres
Na foruum Patrixa (boarder) jest chyba jakaś awaria...tam wogóle nie ma tematów
dzieki za konkrety

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.11.2003, 06:18   #49
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
ok, a teraz moje dwa głupawe pytania ...
Jaka strona jest tego Ghislera...może ktos zapodać adres
pewnie www.ghisler.com

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.11.2003, 06:21   #50
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... forum Patrixa uległo cudownej przemianie w forum Gorzały (niechaj mu bogowie sprzyjają)
h**p://www.boarder.4.pl/
Stary 16.03.2004, 12:14   #51
RoKFoR
d[-.-]b

Data rejestracji: 12.08.2003
RoKFoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ukazala sie nowa wersja Total Commander'a 6.02
RoKFoR jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.03.2004, 12:26   #52
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... wiemy, wiemy od 10 dni się nim już cieszymy :cool:

Twoje uprawnienia: