![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ad.2 a pachnie to tak - tylko od czego lepiej? ad.3 nie mam zdania ad.4 niemcy robia wedliny ... ale nie dla nas nam smakuja polskie ad.5 szukaj gdzie indziej - patrz punkt 1 ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
za ile Ty kupujesz buty? za 600zl? no bo w takim przypadku to pewno pan Kazimierz te same buty kupil na zachodzie i sprowadzil do swojego drogiego butiku przy Dworcu Centralnym w Warszawie, jakosc musi byc ta sama ad2. nie napisalem, ze pachnie lepiej a intensywniej, to raz. A dwa pachnie intensywniej niz w naszej ojczyznie zakupiony jego odpowiednik- intensywnosc_zapachu(Ariel DE) >> intensywnosc_zapachu(ArielPL) = TRUE ad4. niemcom tez smakuja polskie, nie musisz wierzyc - wiem, jak schodzi towar pewnemu polskiemu rzeznikowi w berlinie wlasnie (owszem, polacy tez go tam wykupuja), tylko ze ja jakosc jego wyrobow moglbym kwestionowac, tam nie slyszalem jakiejkolwiek krytyki ad5. z niemcami mam duzy kontakt, a raczej do niedawna mialem - znam kilkadziesiat niemek (wymiana mlodziezy polska-niemcy, wspolne obozy wycieczkowe, wyjazdy do szkol niemieckich, spotkania z niemieckimi studentami) - no sorry, ale niemieckie dupcie maja DUPY od nieumiejetnego stosowania pigulek albo nie wiem od czego, naprawde na palcach mozna policzyc atrakcyjne niemki nawet w jakims supermarkecie - i jak jedna raz wydala mi sie nad wyraz atrakcyjna okazalo sie, ze to polka ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Cytat:
![]() swoja droga to zawsze kupuje trzy pary za 200,- niz jedna za 600,- od butow kupionych w sklepie firmowym wiecej nie wymagam niz przechodzenie min trzech lat - a te ktore mam to spelniaja wiec dla mnie "towary w Polsce gorszej jakości.." w tej plaszczyznie nie ma racji btw ... pan kazimerz ma firmowe buty podruby z wolomina pod warszawa Cytat:
czy tez pepsi - okryte sa wielka tajemnica - to tez nie podejrzewam by dochodzilo do odstepsw w produkcji SPECJALNIE dla polski Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Cytat:
![]() ale coz organizm to chemia - tak jak odzywianie ... a tam tylko mleko, maka i kukurydza ![]()
![]() |
![]() |
|
|