![]() |
Cytat:
A tak przy okazji - znacie jakiś ciekawszy serwis, gdzie można pościągać darmowe programy? Ściągnąłbym sobie na przykład tego DuMetera, ale nie znam jakiejś strony, gdzie od ręki znalazłbym najnowszą wersję. |
progsow najlepiej szukac na stronach producentow a info nt porogramow czerpac z jakis krajowych ew zagranicznych serwisow www :)
|
Cytat:
Du metera wysle Ci na maila;) |
Cytat:
A, że wszystkie programy można znaleźć to wiem, ale też sporo jest darmowych, więc czemu najpierw ich nie testować. Zwłaszcza, że jak się dobrze przyjrzy, to się okazuje, że naprawdę dobrze spełniają one swoje zadanie. |
No i co, nowy miesiąc a u mnie dalej magiczna prędkość 4KB:ysz:, czy ktoś także ma 4KB???
|
Cytat:
A serio, to nie zdziw się, jeśli będziesz musiał do nich dzwonić, oni wymyślą jakąś ciekawą historyjkę, jak to jakiś wirus na Twoim komputerze blokuje Twoje łącze, które już dawno jest przyspieszony itp. itd. a potem nagle wszystko zacznie dobrze działać... Standard, nie ma się czym przejmować :) Możesz spróbować jeszcze jedno. Jeśli używasz routera to wyłącz go z sieci i zrestartuj. Może pomóc. A ja w poprzednim miesiącu w ogóle limitu nie przekroczyłem. Najpierw oszczędzałem jak mogłem, obserwując licznik na stronie tepsy, potem, kiedy ten zniknął bezpowrotnie, to już na czuja, ale dalej oszczędzając i dopiero wczoraj, zacząłem ciągnąć, aż się kurzyło, ale już nie przekroczyłem (chyba) limitu. I dobrze, przynajmniej nie będę się z nimi użerał, żeby mi go zdjęli. :) |
Hehe:), no tak po telekomunie można się wszystkiego spodziewać((. Nie mam routera, komputer już restartowałem i nic. Na stronie neostrada info pare osób też ma 4KB:smutny:, poczekam do jutra, może oni mają tak ustawione serwery(czy co tam) że odnawiają limit co 31 dni hihi:D, a czerwiec ma 30 dni.W ostatnim miesiącu zresetowali mi 1 czerwca o godz. 2 w nocy.
Licznika też nie uświadczysz na ich stronie.:bicz: update2: No już jest dobrze, włączyli, znowu zapierd... 40KB.:) |
wogole parodia zeby na laczu 320kb/s byl taki sam limit jak na 128kb/s skoro na szybszym laczu zawsze wiecej sie sciagnie :blee:
|
No sławny licznik się pojawił, ale jego wskazania to: Ilość pobranych danych do dn. 01.07.2004: 5,64 MB:uklon::poddaje:. Mam nadzieje że go zresetują.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie gdzie jest ten licznik (w którym miejscu) bo ja jakoś nie widzę :?: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
A co do licznika to jednak "pojawiam się i znikam"|| |