![]() |
ciekawe czym sie roznia... napewno czyms skoro tpsa daje alternatywe
... poza wygladem oczywiscie ;) |
hehe...
Mam SDI od 3 miesięcy i do tej pory TPSA i do tej pory w rachunkach Telekomunikacja mi tego nie wyszczególnia 8) Coś czuje, że za jakis czas przyjdzie rachunkek zbiorczy za ten okres :ysz: |
zadzwon do nich... jeszcze Ci % nalicza
Czytalem regulamin neo i tam jeden z punktow mowil, ze w razie nienaliczania nalezy sie skontaktowac z linia. :) |
To już ich sprawa ... ja za ich błędy płacic z własnej kieszeni nie mam zamiaru ....
... ech ta zabiegana TPSA może sobie w koncu o mnie przypomną ;) |
ktos kiedys juz na forum napisal, ze tepsa zapomniala o nim na kilka miechow... z potem suma rachunkow + %. Umowa to umowa :)
Jak nawet UOKIK nie jest w stanei ich zmusic do niczego, to co My mozemy :) |
W sumie to mam taki wpis w regulaminie SDI, którego oczywiscie nie mogłem znaleść na stronie tepesy :ysz: :)
Cytat:
hmmm ... no fakturę jak najbardziej otrzymałem tylko nie ma na niej +107 zeta z groszami ;) |
niezwlocznie - tzn bez zbednej zwloki niech ci teraz mac udowodnia ze specjalnie zwlekales :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja sie wlasciwie juz zdecydowalem na neo, ale jaka to jest wlasciwie predkowsc (praktycznie) przy tej najnizszej taryfie 128kb i ile to jest w kilo bajtach? :P kiepski z matmy jestem ;) |
Cytat:
ale dzielić chyba umiesz? ;) Podziel sobie 128 na 8 i będziesz miał wynik. W praktyce jakieś 12 do 15 kilo powinno wyciągać. |
Cytat:
Dalej chyba sobie poradzisz ;) |
Cytat:
dzięki temu nie musiałem płacić korekty za 10 dni września - czyli jakieś 55 zł... |
Cytat:
nie znam sie :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:03. |