![]() |
Ilość załączników: 1
Nie panowie, to juz mnie zaczyna lekko meczyc....
Ostatnia rzecz, jaka jeszcze wczoraj zrobilem, to wylaczenie na chwile routera z sieci... Okazalo sie, ze rzeczywiscie odnioslo to jakis skutek, chociaz nie taki, jakiego bym sobie zyczyl. Otoz teraz w ogole nie moge polaczyc sie z internetem (teraz jestem przez modem). Wydaje mi sie, ze to sa problemy z logowaniem (wkleje tez obrazek), czyli z haslem.... Czy ci specjalisci tam mogli cos az tak s******yc, ze restartujac cos tam skasowali rowniez moje haslo dostepowe? I czy jest ewentualnie na stronie tepsy (tudziez juz bezposrednio neostrady) jakies miejsce, gdzie mozna sie na probe zalogowac. Szukalem, ale ze jestem polaczony przez modem, to bardzo pobieznie, bo szkoda czasu. Obrazek: |
Ok, pytanie juz nieaktualne chociaz wiele bym dal, zeby dowiedziec sie, co ostatecznie pomoglo. Wzialem przed chwila jeszcze od niechcenia, ponownie rozlaczylem router od sieci, ale dodatkowo porozlaczalem wszystkie kable, jakie byly popodlaczane. Potem juz naprawde tylko dla spokoju ducha jeszcze raz go wlaczylem i dalem konfiguracje i .... zalogowal sie bez zadnych problemow.
Ehhh, no nic, widac komputery jeszcze nie raz mnie zaskocza.. :) I nie wiem w koncu, czy byla to wina TPSA, czy cos sie w routerze skopalo, czy moze tez cos u mnie na komputerze (w to watpie, bo na innych bylo tak samo). Jednego jestem pewien, do wczoraj nie mialem ustawionego szybszego polaczenie i ktokolwiek je wlaczyl, zrobil to dopiero po moim telefonie... Ale niewazne, kiedy, wazne, ze dziala i to jak dziala :) Przed chwila na probe wszedle na mp3.interia cos tam i zaczalem sciagac pierwsza lepsza piosenke no i szla 42 - 43 KB/s ! To ja rozumiem :) |
No, może w końcu będe miał net od narodowego dostawcy. Cena dość atrakcyjna. Za wolne łącze do p2p? Znam koleś co mają 80kilo z multimedii i naokrągło coś ssaja...
|
Cytat:
P.S. Mam już 640 i ściągam max 83 kb/s ;) |
Cytat:
|
tez mialem tak ze nie moglem sie zalogowac...zdarzylo mi sie to 1 raz (moja 2 awaria neo przez 12miesiecy) i cale 24h nie moglem sie zalogowac - ale zostali wtedy zgnojeni
|
Cytat:
|
Wlasnie u mnie tez ostatnio czasami sie zdarza ze jak neo sie rozlaczy to nie laczy mi sie ponownie bo mu haslo czy login nie pasuje grrr. Dopiero po ilus tam probach wklejania ciagle tego samego hasla. Zaskakuje. Shit TPSA. No ale coz....
|
Cytat:
acha czasami średnio raz na tydzień (z tego co zauważyłem) w godzinach wieczornych (ok. 23) trace połączenie po czym po paru minutach znów mnie łączy!!!!ale z tego co się orientuje to jakaś autoryzacja , poniewarz łącze sie przez router który chodzi 24h |
Kurcze, panowie.. dokonałem właśnie wielkopomnego odkrycia (o którym pewnie już dawno wszyscy wiecie ;) ). Otóz po wejściu na stronę Neostrady w lewym, lekko górnym rogu pojawia się zdanie witające, a pod spodem ilość danych ściągnięta do chwili obecnej w danym miesiącu. Cholernie przydatna sprawa, czemu ja nie wiedziałem o tym wcześniej? :)
|
Znamy, znamy ten licznik:)
|
Cytat:
|
Ok, to jeśli wiecie, to powiedzcie mi, co mam zrobić, kiedy po wejściu na stronę Neostrady nie pojawia mi się ta informacja? Pewnie wypadałoby się gdzieś zalogować (chociaż poprzednio nie musiałem tego robić), ale gdzie?
|
U mnie też się czasami nie pojawia licznik, nie musisz się nigdzie logować.
|
U MNIE TEZ NIC :( ja to mam pecha
!!!!:( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:50. |