![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Wielka sensacja. Ludzie gina codziennie. Jak ktos napisal na forum gw bodajze: ''w weekend zginie w wypadkach ok 20 osob''. I ktos sie tym przejmie?
W iraku dzis zginelo grubo ponad 150 osob i co ? Po co otaczac gornikow jakims kultem. Praca jak kazda. Jeszcze im podniesc pensje za kolejne grube miliony. Juz czuja sie wystarczajaco mocni. Dobrze ze mozna na inny kanal przeaczyc lub nie klikac w dany odnosnik w necie. bleeee |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zgadza sie
robi sie szum, nie wiem po co, jest to tragedia ale nawet ona nie powinna stac sie cyrkiem jak to ma teraz miejsce
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Cytat:
1. Nic nie piszcie; 2. Bluzgajcie na PW albo załóżcie temat: "Bluzgamy Miłego" To będzie najlepsze wyjście... Bo dla mnie ten temat jest poważny i nie mam zamiaru dalej prowadzić tej rozmowy... Dla mnie to jest tragedia...
![]() |
![]() |
#5 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
nie było sensu zakładać kiedy jeszcze nie zgasła nadzieja...cuda się zdarzają... nie ma się co rozwodzić nad bezdusznością pismaków, którzy załapali temat i zarabiają za nadgodziny...nic to nie zmieni... ![]() po prostu straszna sprawa, tragedia wielu osób, smutno mi bardzo. dyskusje w stylu: zamknąć tą kopalnię itd. to już zupełny bełkot... zamknąć wszystkie drogi w takim razie... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
tragedia się stała wielka, ale nie popadajmy w skrajności ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
gdyby tylko mogli pozakladaliby kamery, podsluchy w domach rodzin ofiar, na spotkaniach z psychologami
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
no i dobra, niech sobie robia....
ja mysle co mysle chyba ze ktos jest zmuszany to caly czas ogladac/czytac mi sie zrobilo przykro po uslyszeniu co sie stalo, dzieki mediom dowiedzialem co i jak i koniec wspolczucie i wsparcie w bolu dla tych co zgineli i ich rodzin a komenty typu: to co, na drogach ginie wiecej traktuje jako przejaw gowniarstwa i nie wiem jeszcze czego, nie obchodzi Cie ze ktos obok zginal w tragicznym wypadku to dajcie sobie na luz i nie wypowiadajcie sie, przeszkadza Wam ze mnie zainteresowalo i zabolalo to, ze kilkanascie km ode mnie zginelo 23 ludzi na dole w kopalni? ps. media mediami, a my soba peace & kfiaty pss. cytat @demka jest tylko czyms od czego zaczalem wywod, niniejszy post nie ma na celu "pojechania" po @demku Ostatnio zmieniany przez Predi : 24.11.2006 o godz. 15:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|