![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radiobudzik z projektorem
Czy używacie takowego?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie!!
Ostatnio zmieniany przez icemac : 27.11.2012 o godz. 11:21 Powód: znaków pięć :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
Znam jednego takiego, co używa.
Szmelc trochę.
![]() |
#4 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No piszcie piszcie bo ja sie właśnie zastanawiam nad stacją pogody z zearem i może nawet projektorem.
Niestety nie ma modelu w rozsądnych pieniadzach który by spełniał moje wymagania niemałe... a są one takie: - ma świecić w nocy żebym widział zegar (ale tak jasno jak żarówa) - być na zasilacz, bo baterie odpadają do świecenia w nocy - może mieć nawet projektor ![]() - temperatura wewnątrz i na zewnątrz - wilgotność wewnątrz i na zewnątrz - zegar nastawiany radiowo - możliwie opcjonalnie żadnych bzdetów typu faza księżyca i uśmiechnięta mordka - ma być ładne, najlepiej srebrne, ale może ostatecznie białe albo czarne. A no i dobrze zeby kosztowało do 100zł... i tylko tyle, a może aż tyle, może ktoś widział, może ktoś wie...Mikołaju przyjdz! ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.11.2012 o godz. 13:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Projektor? A po co?
Żeby uruchomić projektor, trzeba nacisnąć przycisk na urządzeniu. Aby po ciemku dowiedzieć się która godzina, i tak przeważnie trzeba nacisnąć przycisk by włączyć podświetlenie wyświetlacza, więc na to samo wychodzi. No chyba że dla lansu, to co innego. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Jukebox Hero
Nie. Prawdę mówiąc to wprost przeciwnie, bo projektor wygląda paskudnie na samym urządzeniu. Myślałem że chociaż jest przydatny w nocy emitując delikatnie godzinie na suficie non-stop.
Więc niech będzie bez projektora. I tak nie mogę znaleźć nic ciekawego :/ Jak świeci, to zegar bez RCC, jak ma RCC to nie ma wilgotności itd. Zapomniałem dodać, że chciałbym cos z radiową czujką, ale to dziś chyba standard. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.11.2012 o godz. 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
( o )( o )
Zlotowicz
W lidlu ciekawe bywają.
![]() Ebay. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sobrus,
Oregon Scientific - porządne i ładnie wykonane sprzęta Acz w specyfikacjach prawie wszystkich czujników zewnętrznych jest do -20°C - i nie wiem czy brać to poważnie. Możliwe, że chodzi tylko o wytrzymałość baterii, poniżej -20 to i tak żadna pracować nie będzie. Bioterm, 2measure - dodatkowe marki jednego producenta: Biowin. Najtańsze na polskim rynku, od 30 zł z bezprzewodowym czujnikiem zewnętrznym. Jakość: no zwyczajna chińszczyzna brandowana, ale tragedii nie ma. W tej klasie cenowej zdecydowanie Biowin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jukebox Hero
@jou
ebay.. a wiesz ze o tym nie pomyslałem ![]() @pali Bioterm znam, lubie i nawet mam. Mam ich stacje pogodową, która spełnia wszystko poza tym, że nie świeci. Ale cały sęk w tym, że chce widziec która godzina w nocy, a nie chce mieć 5 urządzeń tylko jedno .... Nie znalazłem modelu który by miał wszystko co chce. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.11.2012 o godz. 14:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
( o )( o )
Zlotowicz
Ale to ma świecić non-stop?
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
No tak ale na zasadzie takiej jak radiobudzik, czyli żeby było widać cyfry (jak na rysunku
![]() Nie potrzebuje lampki nocnej ![]() Jak rozumiem taka stacja pogody też świeci non-stop: http://stacje-pogody.pl/662_stacja_p...rm_180508.html Niestety ten model nie ma zegara RCC ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 27.11.2012 o godz. 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|