![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zaskoczyla mnie ta informacja.Sam mam paru znajomych takich virtualnych i w sumie nie mialbym oporow aby im nie wierzyc.
Bo tej wypowiedzi musialbym sie juz mocno zastanowic nad podjeciem jakies decyzji, ktora moglaby sie niekorzystnie odbic na mnie. np cos takiego o czy jest mowa w tym poscie. W kazdym razie Vizzard udaj sie(albo juz to zrobiles) do odpowiednich organow panstwowych aby rozwiazac ten problem. I tak jak napisal Maciej poczekajmy na odpowiedz Turboniego.(Jesli w ogole bedzie bo z tego co widze to moga byc w tym temacie trudnosci).Nie osadzajmy pochopnie kazdy ma prawo sie bronic chociaz z tego co widze sprawa jest paskudna. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
VIZZARD powiem, że mnie tym zaskoczyłeś
![]() Znam Turboniego też długi okres czasu i nie chcę mi się w to wierzyć, ale poczekamy co powie Paweł ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 20.03.2005 o godz. 09:48 |
![]() |
![]() |
#3 |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też jestem ciekawy co odpowie
![]() Bo tak jak mówię - kwota ta jest dla mnie raczej do przełknięcia Ale do tej pory zadaję sobie pytanie: co mu odbiło? ![]() Zrozumiałbym nagłą potrzebę - życie stawia pod ścianą Albo nawet na jakiś nowy sprzęt - chociaż to nie fer Ale powiedziałby: Słuchaj stary! Potrzebowałem na miesiąc, nie miałem skąd wziąć Ale nie wiem o co chodzi w ogóle? ![]() Zwłaszcza, że opisywał mi dokładnie jak to paczkę zapakował W co włożył, od kogo nadana paczka Normalnie - zero podejrzeń ![]() Co więc się stało? ![]()
#4 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Turboni był wczoraj na forum o godz. 21, ale forum jest tak ustwione, że mógł widzieć dzisiaj ten temat, a nadal pokazuje godz. 21, dopiero później pokaże o której był dzisiaj
![]() |
![]() |
![]() |
|
|