![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
tv-out! ale nie działa gf4
Mam problem nie otrafie uruchomic tv-outu.mam gf4 440mx.gdy włoncze dualview na telewizorze widze samą tapete bez ikon
dla mnie bardzo dziwne.Po jakimś czasie mieszania udało się wrzucić ikony tylko gdy chciałem puścić film (taki mam zamiar od początku) to widze napisy ale bez filmu po nastepnym zamieszaniu odwrotnie film jest ale bez napisu. Czy to wina driwerów, codeków , systemu (pal,ntsc) jestem zielony prosze o pomoc. Acha próbowałem tvtool ale napisał ze karta nie posiada chipa tv-out!
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Mamjedno pytanie czy masz wlaczane "rozszerzanie pulpitu"? Jesli tak to twoj pulpit zostanie rozszerzony o rozmiary TV. Sprawdz czy da sie s ktorej strony "wyjechac" kursorem poza monitor i czy kursor bedzie wtedy na TV.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.04.2003
![]() |
[QUOTE]Karqs napisa***322;(a)
Mamjedno pytanie czy masz wlaczane "rozszerzanie pulpitu"? Jesli tak to twoj pulpit zostanie rozszerzony o rozmiary TV. Sprawdz czy da sie s ktorej strony "wyjechac" kursorem poza monitor i czy kursor bedzie wtedy na TV. [/QU Już mam tylko jest mały problem niewidze filmu tylko czarne okno system xp,allplayer2.0 ale napisy widać Ostatnio zmieniany przez skona : 08.04.2003 o godz. 18:44 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
poszukal sobie TV Toola
to zalatwi sprawe
|
|
|
#5 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
TVTool
Cytat:
NVISION » aktualności TVTool 7.0 Beta Środa, 02 kwietnia 2003 15:10:37 | RedFalcon Niedługo TVTool 7.0 ujrzy światło dzienne. Jednak w międzyczasie jest możliwość przetestowania BETA wersji programu. TVTool jest przeznaczony do obsługi wyjść TV-OUT w kartach NVIDIA. Wersja 7.0 zapowiada m.in. obsługę GeForce4MX. http://tvtool.info/english/download_e.htm
|
|
|
|
#6 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
posiadacze kart z chipsetem nVidia (Riva , GeForce) muszą użyć programu Tv-tool który zamieni sygnał svhs na composit, który ściągniesz z strony http://tvtool.de posiadacze innych kart muszą zakupić kabel w wersji composite."... Ostatnio zmieniany przez jasut : 11.04.2003 o godz. 04:42 |
|
|
|
|
![]() |
|
|