![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
kowalik - wiesz ze to jest mac OS x? - z tym ze tutaj jest duzo lepsze jednak
![]() znajdzcie w googlo - ja mam instalke na plycie i nie znajde jej teraz... naprawde nie jest to trudne
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Apropo styli, dlaczego do cholery nie moge zmienic stylu w Winampie (666), pobieram skorki i siur... on pozostaje przy clasicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
oo - widze tez smart ftp - bardzo dobry program
![]() ![]() ps. macow nienawidze, nienawidze bardziej niz niektorych ludzi - te kompy ruinuja od wielu lat zycie studentow na moim wydziale - dluga historia - ale jakbym mial mlotek - i pewnosc bezkarnosci - to bym caly wydzial przeszukal i kazdego walnal w te jego *****na mysz [jeeeeden guzik! JEDEN!!!!!], *****na klawiature, idiotyczny monitorek od ktorego mozna oslepnac - i na koniec kopnal go w bebechy BANZAAAAI!
![]() |
![]() |
#19 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
Widzisz, ale Maci sa ZNACZNIE lepsze do pracy przy grafice - ZNACZNIE lepsze niz PC. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
nie wiem na czym to polega szczerze mowiac... wieksze monitory? szybsze obracanie bitmapami? procesor z wbudowana spretowa obsluga jpega? czy sie tak po prostu przyjelo ze tak jest?
bo ja na psp w domciu moge zrobic praktycznie wszystko rzucilbys na to jakas zaslone? bo ja chetnie sie dowiem - grafikiem nie jestem a i dtp mi jest obce za to wiem ze CADENCE, UnclE i Aliance powinny byc tez pod PCta - bo na macach to sie mozna ....ć
![]() |
![]() |
#21 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Tym programem można zmienić winde nie do poznania: http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=58&id=648&g=2
Niestety trzeba się trochę pomęczyć ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|