![]() |
Jakoś próbuje coś zobaczyć ale nic z tego, na papierze lepiej mi to szło.
|
Hmmm.... ja też nic nie widze :( Chyba zaczekam do weekendu, wtedy dopiero będe miał "rozmyty wzrok" to napewno zobacze i delfiny i białe myszki.
|
Cytat:
Może mi ktoś wytłumaczyć fachowo dlaczego tak się dzieje ??? Mej wiecej rozumiem o co chodzi no ale... ...::Update::... Dobra...znalazlem: ;) Cytat:
Cytat:
|
Ja zawsze skupiam wzrok przez obrazkiem. Tak jest o wiele łatwiej i nie spotkałem się ze stereogramem który byłby przez to źle odczytany. Chyba kolesiowi się coś pomyliło pisząc tego arta ;P Sposób pierwszy jest lepszy i pod tym kątem robione są stereogramy.
|
kwiesta treningu ;)
kiedys doslownie w sekunde wychwytywalem te cuda z obrazkow, a dzis cos kiepsko mi szlo, no ale kilka minut i coraz szybciej dostrzegam co sie tam kryje :) |
A macie może jakieś strony z których można ściągnąc serie tych obrazków stereizomerów np. w postaci pliku spakowanego.....
|
posciagaj sobie pojedyncze obrazki i je spakuj...
??? |
Cytat:
^_^ ^_^ mr_spock ktos kiedy powiedzial "nie ma glupich pytan, sa glupie odpowiedzi" ale ja powiem tak: "nie ma glupich odpowiedzi, sa glupie pytania" tak trzymac! ;) pozdrawiam! |
Edwardo ....... te komentarze nie są potrzebne ........
|
Cytat:
pozdro ;) |
tak, nabijam sobie posty, chce do jutra dojsc do rownych 2000 :P
ciezko bedzie, ale dla chcacego nic trudnego ^_^ |
Bez komentarzy kolegi Edwardo było by nudno ;) :spoko:
grappa01 daj na luz bo znowu zrobi się niemiła atmosfera :) |
Cytat:
O tak :) nudno by bylo bez jego wystepów :) || |
Cytat:
|
Cytat: