![]() |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
co masz na mysli? z tego co obserwuje to Ty z MacGyverem jestescie przodownikami (mam nadzieje ze MacGyver nie obrazi sie o to slowo ;) ) prowadzenia dyskusji na oftopicu. nie mowie kto jest przodownikiem zakladania nowych watkow, bo to kazdy wie i nie bede pokazywal, ze to ukhmmm no tak mialem nie pokazywac ;) co do :banan: ej no! bo jeszcze Ci z gory podlapia wasze bananowe pomysly i sie stanie co sie stac nie ma... a banana to moge chciec od 2 do 15 sierpnia ;) bo wtedy bede poza swiatem ;) no chyba ze z wapa bede czytal posty, ale jakos nie bardzo moge sobie to wyobrazic... forum.cdrinfo.pl na komorce... o w morde... a jakie rachunki bylyby wtedy...huhuhuu... PS proponuje ikonke banana przeniesc do skladu ikon zaraz kolo okan pisania, bo szkoda czasu klikac [Więcej] |
Czemu dales link do cytatu mojego posta?? :>
Chyba sie Edek nie gniewasz za bananka? :):P Taki kolezenski zart :) Tak... z MacGyverem jestesmy przodownicy pracy... wyrabiamy po 300% normy :) |
mr_spock
linka juz poprawilem, wybaczysz ze moj blad ;) co do gniewania sie za bananka: tak obrazam sie! ;) bo wymadrzasz sie, a malo wiesz, musisz dorosnac, bo robisz zlewke z czegos, o czym nie masz "bialego" pojecia :banan: i przestan juz z kolezenskimi zartami! nie no zarcik! wszytko to pozyzsze jest przepelnione ironia i zartem! nie brac na powaznie! co do przodownikow: przynajmniej mam co robic caly dzien: klik - forum.cdrinfo.pl, klik - odpisz i tak srednio co godzine ;) a bo nudy i nudy... no ale nudy sie koncza jutro :/ staly net tez :( |
Takich przodowników to już tu było wielu ;)... a ja sobie od czasu do czasu coś napiszę
|
No ja chciałem dziś oficjalnie powiedzieć Cześć!
Więc wszytkim mowię CZEŚĆ! Pozdrawiam gorąco! Miłych wakacji, pogawędek na forum. Czasem bede wpadał do Was zobaczyć co sie dzieje :) Czasem napisze jakiegos złośliwego posta, a czasem nie ;) No chyba, że coś się stanie i nagle Neo dorwe w łapki :) to wtedy znowu będę zaglądał 2 razy dziennie (conajmniej! ;) ) Jeszcze raz pozdrawiam! PS: Ładnie posta napisałem? Polskie literki, interpunkcja i wogóle... tak na częściowe pożegnanie! :) |
No wiec czesc!
Bedzie nam smutno bez ciebie :'( Na jak dlugo wyjezdzasz?? 3maj sie ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Również pozdrawiam i życze miłych wakacji i niskich rachunków za telefon ;) 8) :piwo: |
Chlopak tylko na wykopki jedzie, a wy sie zegnacie jakby go zamykali ;):):P
Nie... no szkoda... wpadaj, wpadaj czasmi:) |
no juz wpadam :)
nie tesknijcie nie bedzie zle:) teoretycznie dostep bede mial, modemowy :/ da rade, jeszcze nie raz bede 2mm od bananowej linii :) jeszcze nie raz z oftopicu zrobimy oftopic ;) przeciez nie umieram, tylko zmieniam miejsce zamieszkania na jakies 2 miesiace a w sumie to nawet dwa miejsca zamieszkania... kielce - warszawa - czasem jeszcze krakow... ale we wrzesniuz nowu sobie popykamy na maxa dzienki za takie fajne posty! nie no buziaki poprostu wam sie naleza :) =* =* |
Trzymaj sie Edwardo - nie pij za mocno :) wpadaj na forum i do cieplej wody :).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |