![]() |
tv nation
bo to jest tak u mnie w domu matka z ojcem siedza przed tv - z papiezem bylo zle - siedza przed tv bo to ojciec swiety - minie miesiac i dalej beda siedzieli przed tv... smutne ze niewierzacy zauwaza cierpienie czlowieka ktorego sie zamecza wystapieniami itp a wierzacy sie ciesza ze ktos im z okna macha - nie zauwazajac bolu... troche to chore bo wiara opiera sie chyba na milosci blizniego prawda? inna sprawa to rozgrywki wewnatrz koscielne - to co pisze wzbudzi pewnie oburzenie ale pomyslcie - jestesmy tylko ludzmi.... |
cos w tym jest
|
Umieranie na ekranie
Sorry, ale zamykacie tematy warte uwagi.
Wg mnie media stworzyły nowy kierunek w TV- umieranie na ekranie. Oczywiście bardzo mi przykro, że odszedł tak wielki aurorytet, ale czy potrzrebny był ten cały cyrk. Człowiekowi nawet umrzeć w spokoju nie pozwolil. W czwartek wystawili na w pół przytonego człowieka do okna, aby uspokoić dusze wierzących. Przystawianie mikrofonu osobie, która ma podłączona sonde żołądkową, jest lekkim nietaktem. W piatek rano podawali, że o 6 rano odprawił msze, a o 7.30 już był był zawale w stanie jak to określają amerykanie "grave condition" W sobote rano, napisał krótki liścic do ludzkości - niemożliwe!! Tak oto TV pokazała swoją kolejną twarz, brak szacunku dla śmierci WIELKIEGO CZŁOWIEKA!! Na jednym z polskich programów pochowali go już wczoraj, kresląc datę urodzin i śmierci w 2005 roku. Następnym będzie Brazylińczyk!! P.S. napisałem to z premedytacją. Jeżeli jest dyskusjka nie należy jej zamykać. P.S. II niech to ktoś przeniesie, nie widziałem tematu w przyklejonych!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |