Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 24.04.2003, 22:38   #27
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
cana napisa***322;(a)
no to widzę że czas

1. No wiec wlasnie o to chodzi, to mapsajm wladowal sie z Bogiem a nie ja i dlatego mu odpisalem ze robi zarty nie na poziomie, badz uprzejmy wczytac sie troche w to co pisze, zanim zaczniesz komentowac.
Do niego skieruj takowe upomnienie.

2, 3. Napisalem ze cytuje czyjas wypowiedz i ze zgadzam sie z wiekszoscia argumentow, a nie wszystkimi. Tak wiec tu takze nie masz racji, poza tym zwracalem sie bezposrednio do Pali a nie do czytelnikow w tym akurat momencie.

4. No wiec wlasnie dlatego nalezy bronic sie przed akcesja bo oznacza ona niechlbune dokonczenie aktu sprzedazy Polski poprzez przedlozenie znaczenia traktatu akcesyjnego ponad Konstytucje, co oznacza zwyczajnie obce rzady w naszym panstwie.

A propos socjotechniki to ja troche wiem na ten temat, nie musisz mi podpowiadac :-) Rowniez pozdrawiam.

Twoje uprawnienia: