![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak, tylko jak widze, gdy ktos przychodzi z kompem, mowi, ze mu nagrywarki nie widzi pod XP, a gosc robi reinstalke, to wybaczcie...
albo fdiskiem czestuje dysk, na ktorym utworzono partycje ntfs... lub nie wie tak banalnej rzeczy, jak pozbycie sie dublujacych ikon glosnikow z tray'u windows 98... przyklady mozna mnozyc. a co, gdy taka reinstalka nie przyniesie oczekiwanych efektow?? d...pa zbita. klient traci dane, ustawienia, czas, nerwy i pieniadze. ale po co sie wysilac, kiedy w latwy sposob mozna wyciagnac od niego kase i dalej pierdziec w stolek albo ogladac filmy... niepokoi mnie jeszcze jedno... plombowanie kompow przez niektore sklepy. rozne slysze argumenty, ale prawda jest taka, ze chodzi wylacznie o to, zeby oszukac klienta. gosciu nie pojdzie po zakupy do konkurencji, bo traci gwarancje. nie moze zajrzec do srodka, wiec nie wie, co mu wsadzono do skrzynki. jakiekolwiek problemy - idzie do sklepu, a tam go kasuja (mimo ze sprzet na gwarancji, to wina prawie zawsze jest uzytkownika, powod sie znajdzie). i prosze, nie wciskajcie mi kitu, ze tak nie jest. mimo, ze nie pracuje w tej branzy, mam troche znajomosci i widzialem na wlasne oczy, jak to wyglada od "kuchni". na szczescie nie wszedzie...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.10.2003 o godz. 00:44 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
22:00 Usterka - serial fabularno-dokumentalny
KOMPUTERY. Mimo rozmaitych zabiegów z naszej strony komputer nie działa. Zadanie wykrycia usterki zlecamy fachowcom. Czy zauważą, że usterka nie jest skomplikowana? http://www.tvn.pl/program/indexprawa.asp
![]() |
#18 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
program w swoim zalozeniu ma oszukanie czlowieka - i o ile np. przy slusarzu mozna sie bylo czepiac ze nie obejzal klucza tylko od razu rozwalal zamek z drzwiami - to przy komputerze mam mieszane uczucia...
to jest tak niesamowicie skomplikowany system, tak wiele w nim musi dzialac naraz dobrze i tak latwo to popsuc ze wysmiewanie sie z ludzi perfidnie oszukanych jest troche.. hmm.. niesmaczne nie wiem jak uszkodza komputer - ale jesli pokasuja losowe pliki z system32, albo przetna kabel od modemu, albo zrobia cos rownie zadko spotykanego (a latwego do wykonania - a jakze) to niech sie nie dziwia ze 99% nie znajdzie dokladnej przyczyny usterki co innego jak ustawia wszsytkie napedy na master i komp nie ruszy (tylko co jesli koles zapyta czy ktos grzebal w kompie? dziecko grzebalo?) - to powinien znalesc w kazdym razie obejze, moze kolegow zobacze? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Bedzie co poogladac...
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
![]()
bedzie co ogladac... :chytry:
![]() |
#21 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() |
Panowie, pora przygotować magnetowidy, tunery TV, itd, bo za kilka chwil będzie program USTERKA
![]() Miłego oglądania :cool:
![]() |
#22 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
bede ogladał bo pracuje w firmie dostarczajacej net i czesto mam okazje naprawiec kompy zaraz po wizycie "informatyków" !!!! istny koszmar ;D
![]() |
#23 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Usterką jest wyłączenie w biosie portu drukarki i złe włożenie kabla od portu do płyty głównej, czyli jak można było się spodziewać usterka praktycznie niewystępująca przy normalnym użytkowaniu.
![]() |
![]() |
#24 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
widzicie co zrobili?
odwrócili wewnętrzny kabel od portu drukarki (plyta AT) o 180 stopni i wyłączyli port w biosie... ehhhhh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Hit me if you can!
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
dobrze że jeszcze nikomu z "fachowców" nie przyszło do głowy format c: ^_^
![]() |
#28 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
taa odwrotnie podpieli kabel i tlumaczenie ze wczesniej drukarka drukowala, a teraz nie drukuje to juz przasada... sam sie kabelek przekrecil i wylanczyl sie tez port w biosie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Hit me if you can!
![]() |
Na 5 "informatyków" usterkę w całości naprawił tylko jeden, co i tak uważam za dobry wynik bo przy takim uszkodzeniu kompa....
ehh.....
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.10.2003
![]() |
bzdurny ten program, powinni popsuć coś co naprawdę mogło się popsuć... ale może ta czarownica przekręca telepatycznie kable w kompach, eeeeh sam już nie wiem... sam nieraz trafiam na dziwadła
![]()
![]() |
|
|