![]() |
Cytat:
jak dla mnie to tak naprawde byl to dziadek ktory po zakupie komputera i przeczytaniu 2 numerow pisma KomputerSyf ;) postanowil dorobic jako ynformatyk :D a tu patrzcie zamiast drukarki nawalil glupi kabel i cos w biosie bylo namieszane "kurcze w KS o tym niepisali" ;) :D :D |
mnie to osobiscie wnerwia bo zepsuja cos glupiego i sie czepiaja ze ktos nie wykryje
niech rywina wrzuca do usterki! |
Cytat:
|
Cytat:
zreszta Lew juz jest w TV - ostatnio go w Ekstradycji na 2 widzialem ^_^ |
Wiecie... w sumie to myslalem ze zrobia cos w stylu: dysk 10X mlotkiem potraktuja i powiedza ze "system sie nie wczytuje" ;)
|
napisalem do tvn co sadze o tym programie i o ich usterkach oczywiscie chodzi o ostatnia i dostalem odpowiedz :o :o :o
Szanowny Panie, Usterki do naszego programu powstają najczęsciej w porozumieniu z ludźmi pracującymi w danej branży, zazwyczaj są to przypadki, które zdarzyły się im w ich pracy. Tak samo było z "kabelkiem" w komputerach. Pan Piotr - nasz odcinkowy specjalista - naprawiał komputer z takim właśnie problemem. Zajęło mu to pól godziny. Uważamy, że była to "dobra" usterka dla sprawdzenia umiejętności i uczciwości (!) (bo o to również idzie) fachowców. Klient nie ma obowiązku znać się na urządzeniu, które posiada. Przy składaniu, przekładaniu płyty głównej, a często się to zdarza, może dojść do zamienienia położenia kabla. Jeżeli ktoś zna się na tym, to widzi od razu, że czerwony pasek z boku taśmy jest ułożony odwrotnie. Większości fachowców albo się nie chciało zaglądać do środka, albo nie wpadli na najprostsze rozwiązanie. Proszę zauważyć, że pochwaliliśmy ich za to, że w wypadku niepowodzenia nie brali za pracę żadnych pieniędzy. Trudno się zgodzić z Pana zarzutami, rozstawiamy kamery, reżyserujemy prowadzących, ale resztę pisze samo życie. Tak po prostu było. Dziękujemy za opinię i zapraszamy do oglądania następnych odcinków. Z poważaniem: Jarosław Banaszek |
szacunek dla pana z TVN - nie sadze zeby byl to mail 'z automata' co dobrze swiadczy o autorze programu i osobie odpisujacej
jeszcze raz respect mail ktorego wyslalem artlandowi w sprawie idiotycznej praktyki ukrywania cen za 'zapytaj' ciagle chyba nie przeczytali:) |
Widzieliście dzisiejszą usterke? To są prze jaja :D najlepszy był ten na końcu. Nie mógł otworzyć samochodu to wybił szybe i policzył sobie za to 100zł...
|
Cytat:
Kiedys bedac w Warszawie musielismy po takich dzwonic, bo moj kuzynek zatrzasnal kluczyki w Nissanie (Terrano II). W koncu sie dostali, ale meczyli sie prawie dwie godziny. Wybicie szyby w sumie jest szybsze ;) |
Dziś nowy odcinek usterki :D Ciekaw jestem co wymyślą. Z tego co widziałem to zmienili się prowadzący, bo Krzysio i Lycyna chyba byli juz za bardzo znani :D:D:D
|
Stanie sie to komercyjnym G...
Najpelsza i najbardziej rzeczowa byla pierwsza seria, bez przerysowan... potem to wiecej bylo durnych komentarzy i dopowiedzen. Jak znam TVN to teraz bedzie jeszcze gorzej |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |