![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.12.2002
![]() |
Usuń w XP !?
Sciągłem mułem film. Nie da się go odtworzyć żadnym dekoderem, po za tym od razu komp zwalnia niesamowicie. Na próby "usuń" wyświetla komunikat że nie da się usunąć, bo coś lub ktoś korzysta z tego programu.Próby zmiany atrybutu nic nie dają, od razu wiesza kompa. Co robić, jak go usunąć. Help !!!
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
z trybu awaryjnego mozesz sprobowaca albo z windowscommandera, jak to nie pomoze, to scandisk a potem dalej sie pobaw, jak nie to odpalasz z systemowej i usuwasz z wiersza polecen.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
heh jestes *** to raz ja nie wiem co ja tu robie czasami musze przejsc na jakies inne forum
juz wyjasniam jaki jest twoj problem otorz win xp standardowo generuje preiew podglad czy jak to zwal wiec poprostu jak wchodzisz do katalogu z filmem windows probuje go otworzyc i wygenerowac podglad - twoj plik jest prawdopodobnie uszkodzony i pozbawiony indeksu jesli to divx nie wiem czy tak samo jest do konca w innych mpeg 4 -ry rozwiazanie - nie wchodz do tego katalogu i usun plik za pomoca konsoli albo jesli masz juz zwiecha z plikiem killuj explorera i wtedy za pomoca cmd wywal plik to wszystko - to explorer jest procesem generujacym te podglady plikow byc moze pomoze wylaczenie generowania tych cholernych podgladow ale tego nie sprawdzalem |
![]() |
![]() |
#4 | |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
a ty jestes ile gwiazdek? skoro nie qwiesz co tu robisz, to moze poszukasz sie w pokoju obok? odnajdziesz sie w zyciu? tak przejdz na inne forum, sadze ze plakac za toba nie bedzie nikt. male pytanie: jestes obeznany w kazdym temacie? wszytko wiesz? urodziles sie z ta wiedza? odpaliles komputer i wiedziales co i jak? gratuluje! to na jakie forum sie przenosisz?
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
w ostatecznosci zalatw sobie dyskietka startowa z windowsa serii 9x - odpal dzięki niej dosa, znajdz film i DEL
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() PS. Problem był już poruszany ![]() http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33897
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 06.06.2004 o godz. 12:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sposob podany przez przemo_one jest oficjalnym sposobem rzowiazania problemu udzielanym przez MS, wiec to chyba niezly sposob
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |