![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Sterowanie kompem za pomocą pilota od TuneraTV
Jak w temacie. Kiedys ktos dawal info, nie moge znalezc.
Chodzi o to ze majac tuner tv w kompie z pilotem mozna sterowac innymi funkcjami... Pamieta to moze ktos?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
byl jakis programik, ale nie ze wszystkimi kartami chodzil...
moze chodzi o dodatkowe "uzadzenie" - podlaczane do com'a? mozna sobei cos takiedy wykonac samemu, koszt ok 8 zl
![]() |
#3 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Sprobuj BTRemote .
Uzywam go od bardza dawna i nie mam z nim zadnych problemow. Probowale kiedy programu, ktory na allegro mozna dostac razem z kabelkiem do kompa (nazywal sie g...costam ![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
QuickTV (zawarty w sofcie Avera) przeksztalaca pilota w myszke, ale poza tym (i obsluga samej karty) nic wiecej nie oferuje - doraznie starcza, ale nie jako apl do faktycznego zarazadzania kompem na odleglosc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja preferuje Girder'a
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
ja mam PixelView Play TV HD.
Glownie chce miec Pauzę filmu (np. we VPLayerze sa opcje chyba), Mute, i wylaczanie kompa (to bedzie trzeba zrobic ze jezeli wcisne klawisz X uruchom aplikacje (i tu podam skrot windowsowy [nie wiem jaki jest skrot wiem ze przelacz usera jest ->%windir%\System32\rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation a wylaczanie? nie wiem] i bedzie dzialac) Tak mysle. A jakies lokalizacje programikow z opisami [DOPISANE] A co jeszeli mam IrDĘ w kompie? Taką dokupioną, podlaczoną pod plyte glowna. Mozna wysylac/odbierac.Z telefonami dziala!
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 06.06.2004 o godz. 13:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
Sprawdź to co polecał Smartek http://www.girder.nl/ z irdą dołączaną napewno będzie działał z tunerem powinien ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
no narazie pozostaje tylko opcja z irdą podlaczona pod pl.glowna (nie przez coma ale gniazdo irda na plycie) bo zgubilem sensor
![]() I jak robie Edycja>Dodaj polecenie> klikam wczytaj kod to dupa...nie chce wczytywac z zadnego pilota bo nawet nie wiem gdzie sie podaje zrodlo odczytu
![]() |
|
|