![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
Usunąć zbedny system?!
A co do wirusów to mam problem tego typu:jak załapałem Spywara to żadnym sposobem nie dało się go usunąć,więc koleś polecił mi wgrać nowego XP,ale mi zchrzanił i zamiast zrobić format przy pomocy wgrania świeżego XP(co później sam zrobiłem,będąc laikiem w tych sprawach)to mi wgrał drugi system!
i teraz przy uruchamianiu mam info typy wybierz: Uruchom przy pomocy Windows XP Uruchom przy pomocy Windows XP ten pierwszy od góry jest OK. ale ten na dole jest zbędny!!!! Wkurza mnie to bo za każdym razem musze dawać Enter,albo czekam 30sek. Pozdrowionka! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jesli chodzi Ci o usuniecie samej tabelki tego wyboru systemu to mozna to latwo usunac...
moj komputer -> ppm (wlaciwosci) -> zakladka zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia odznaczyc opcje (czas wyswietlania listy systemow operacyjnych)
|
|
|
#3 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
ale co z tym niepotrzebnym systemem?teoretycznie powiniem mi zajmować miejsce na dysku,ale tak nie jest,jest on tam fizycznie?A tak przy okazji:to jak usunąć "Logowanie systemu Windows" tabelka prosząca hasło do logowania ,ale nie mam hasła,jest tylko moja nazwa,i znowu daję Enter. Ostatnio zmieniany przez ostryga27 : 15.01.2006 o godz. 11:16 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() została po nim ścieżka w boot.ini można zrobić jeszcze: start>uruchom>msconfig>boot.ini>sprawdź wszystkie ścieżki rozruchu, znajdzie tą donikąd i zaproponuje usunięcie. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Ale nie kumam z tym:start>uruchom>msconfig>boot.ini>sprawdź wszystkie ścieżki rozruchu To na pulpicie oczywiście,ale co mam wpisać?bo mi wyskakuje:bootstat.dat |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
ja tak wlasnie zrobilem i po wpisaniu "logowanie" pokazalo mi kilka topikow i w srod nich odpowiedz na Twoje pytanie... http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=logowanie jak ten nie podziala to jeszcze jeden: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=logowanie
|
|
![]() |
|
|