![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 06.01.2006
![]() |
Usunąć zbedny system?!
A co do wirusów to mam problem tego typu:jak załapałem Spywara to żadnym sposobem nie dało się go usunąć,więc koleś polecił mi wgrać nowego XP,ale mi zchrzanił i zamiast zrobić format przy pomocy wgrania świeżego XP(co później sam zrobiłem,będąc laikiem w tych sprawach)to mi wgrał drugi system!
i teraz przy uruchamianiu mam info typy wybierz: Uruchom przy pomocy Windows XP Uruchom przy pomocy Windows XP ![]() ten pierwszy od góry jest OK. ale ten na dole jest zbędny!!!! Wkurza mnie to bo za każdym razem musze dawać Enter,albo czekam 30sek. Pozdrowionka! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
jesli chodzi Ci o usuniecie samej tabelki tego wyboru systemu to mozna to latwo usunac...
moj komputer -> ppm (wlaciwosci) -> zakladka zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia odznaczyc opcje (czas wyswietlania listy systemow operacyjnych)
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() A tak przy okazji:to jak usunąć "Logowanie systemu Windows" tabelka prosząca hasło do logowania ,ale nie mam hasła,jest tylko moja nazwa,i znowu daję Enter. Ostatnio zmieniany przez ostryga27 : 15.01.2006 o godz. 10:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() została po nim ścieżka w boot.ini można zrobić jeszcze: start>uruchom>msconfig>boot.ini>sprawdź wszystkie ścieżki rozruchu, znajdzie tą donikąd i zaproponuje usunięcie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Ale nie kumam z tym:start>uruchom>msconfig>boot.ini>sprawdź wszystkie ścieżki rozruchu To na pulpicie oczywiście,ale co mam wpisać?bo mi wyskakuje:bootstat.dat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
ja tak wlasnie zrobilem i po wpisaniu "logowanie" pokazalo mi kilka topikow i w srod nich odpowiedz na Twoje pytanie... http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=logowanie jak ten nie podziala to jeszcze jeden: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ight=logowanie
![]() |
![]() |
|
|