![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
przeszukałem forum i podobnego problemu z wykresem nie było, więc zamieszczam ten temat i proszę o opinię.
Przedstawiam test, a właściwie jego odłam jaki wykonałem na słynnej już nagrywarce LG48X. Po rozpoczęciu testu, zaraz po kilku sekundach test się zakończył (stanął) z errorem w dolnym okienku. Wykonywałem test na Cd-Romie i przebiegł on prawidłowo(aż do końca), a z nagrywarką problem .Proszę o wszelkie komentarze oraz rade czy jest to poważny problem czy po prostu nie powinienem się tym przejmować, dzięki bardzo!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
To zdarza się. Napęd z powodu błędu zakończył test (prawdopodobnie zła korekcja)
To się dość często zdarza Nero CD Speed. Wykrywa błąd podczas testu, a płytę można zrzucić bez problemu. Spróbuj sprawdzić płytę dodatkowo za pomocą surface scan. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#3 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
napęd działa bez problemu tzn. nagrywa bo pozostał daawny problem z UDMA, z którym się pogodziłem.
Ale! Tą samą płytką testowałem CD-Rom i było OK. Próbowałem na innych płytkach i test zatrzymuje się albo troszeczke szybciej albo później i też kończy się jak na obrazku wyżej Na jednej płycie to wogóle nie zaczął tego testu. Wiem, że to Nero CD Speed szwankuje, ale ten problem daje troche do myślenia. Myślmy....
|
|
|
#4 |
|
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
dałem ten post rano i przeszedł on na dalszą pozycje. Może teraz inni się wypowiedzą?
![]()
|
|
|
#5 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
wiec tak ...
pojecia zielonego nie mam dlaczego sie tak stalo ale na mej LG52x mam tez jakis bladz cyferkami ... jednak sie tym nie przejmuje bo wypala plytki dobrze ... moze nowe via ci pomoga (uprzedzam ze na polskich serwerach MSI jeszcze nie ma) ... musisz pogrzebac
|
![]() |
|
|