![]() |
wystaw na allegro w weekend na 14 dni od 1pln bcm, podbijemy troch***281; cen***281;, jak b***281;dzie du***380;o naszych ofert to mo***380;e kto***347; si***281; skusi i go kupi.
edit. kto***347; obcy oczywi***347;cie. |
poczekaj bo wydaje sie ze ktos mnie ocenia wogole mnie nie znajac ani nie widzac mojego dziecka. Nie wiem co ta sytuacja ma wspolnego z wychowaniem oraz rodzicielstwem. Co mam dziecko w klatce zamknac i wszystko pozabezpieczac pleksami??? zeby czasem czegos nie dotknelo. Wychowanie tu nie ma nic do rzeczy to sie moglo stac aniolkowi ktory jest idealem wychowania. Po prostu chwila nie uwagi i bum tragedia niestety.
Zamiast sie spierac pomozcie mi lepiej z tym: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=68533 |
Oj juz przestance , kazdemu sie to moze zdazy***263; ... chwila nie uwagi i juz gotowe ... Mialem malego brata i sam wiem jak to jest ... .
I nie ma tu nic do rzeczy ... kwestia wychowania ... Jak ktos juz napisal dziecka nie mozna zamknac w klatce ... :| pozdro |
cos sugerujesz??? bo nie wiem czy to byla jakas aluzja do mnie? Czy moze mnie oceniasz?
|
Do rodzicielstwa trzeba dorosn***261;***263;.
Radz***281; si***281; nad tym zastanowi***263;. Pozdrawiam. |
A kuzynka wychodzi z domu? Jesli bym by***322; taki przezorny to wogole bym z domu nie wychodzil bo pijani kierowcy czekaja na kazdym rogu
pzdr |
Cytat:
Codziennie co***347; komu***347; si***281; rozwala, tak to ju***380; jest.G*wno chodzi po ludziach. Takie sytuacje trzeba przewidywa***263;.Moja kuzynka ma blizniaki i jak zacz***281;***322;y ***322;azi***263;, to wszystko niebezpieczne oraz cenne by***322;o pochowane albo zabezpieczone np. telewizor wielki, kineskopowy to by***322; przykr***281;cony do szafy.I nie chodzi***322;o tu o bezpiecze***324;stwo TV ,ale bezpiecze***324;stwo dzieci. |
dokladnie tak jak mowisz, doradcow to zawsze tysiace a problemu to nie ma komu rozwiazac hehe
pzdr |
bo dziecko to się w klatce trzyma i wszystko wtedy bezpieczne jest. :>
można jeszcze nie mieć dzieci. :nie: albo nie mieć telewizora. :idea: albo najlepiej wziąć i się nie urodzić :w00t: co za tym idzie nie mieć dzieci i telewizora. :taktak: nie ma jak dobre rady co? || |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
sam wiesz ze moglbys uchronic przed zniszczeniem ... |
Cytat:
Bez komentarza Pozdrawiam |
na rozbrykane dzieci te***380; jest metoda.
porz***261;dne szturchanie po***347;ladk***243;w powinno odnie***347;***263; skutek a co do TV to wsp***243;***322;czuj***281; |
Cytat:
Zapytaj o koszty wymiany nowej matrycy... to powinno nie byc az tak powiedzmy drogie, a jak nowy kupowac... to przy "rozbrykanych dzieciach" tylko crt |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:37. |